De krant die je leest van A tot Z
Maandag 5 december, 2022

donderdag 17 november 2022

Nieuws:

Repair Café 26 november

Door: Redactie

Bericht van het Repair Café Haren

Op zaterdag 26 november wordt er weer het Repair Café Haren gehouden van 10:15 tot 12:30 in het buurthuis de Mellenshorst (in de Mellenshoek zaal links van de hoofdingang) aan de Waterhuizerweg 36, 9753 HS Haren. De optie om het te repareren apparaat achter te laten en later weer op halen blijft bestaan. Het apparaat moet uiterlijk vóór 13:00 uur bij De Mellenshorst weer opgehaald worden. Hierbij wordt er rekening gehouden met de beperkte ruimte en het feit dat sommige klanten de drukte willen vermijden.

Kleren repareren weer in de mode

Door inflatie gaat ons geld minder ver en het gevolg daarvan is dat we oa minder snel nieuwe kleren kopen en vaker zullen bekijken of wij onze kleren kunnen repareren in plaats van weggooien. Dat is goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Wij willen helpen door te adviseren over de mogelijkheden om kleren te reparen. Kleine reparaties worden door onze naaister thuis uitgevoerd en voor grote reparaties verwijzen wij u door naar de reparateurs in het dorp.

Geef uw afgedankte Windows computers een nieuw leven!
Het is bekend dat het Windows operating system veel computerkracht vereist waardoor nieuwe versies steeds sneller en krachtiger computers eisen en mensen blijven zitten met een goede computer die Windows niet aan kan. Deze apparaten kunnen vaak worden voorzien van de gratis Linux operating system die minder geheugen vereist dan de nieuwste Windows versies. Laat ze niet werkeloos in de kast staan want ze kunnen een nuttig tweede leven hebben voor eigen gebruik of voor iemand anders.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Vuurwerkverbod wat mij betreft...

Ga naar het Poll archief