De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 24 Juli, 2024

vrijdag 20 januari 2023

Nieuws:

Repair Café 28 januari in Haren

Door: Redactie

Op zaterdag 28 januari wordt er weer het Repair Café Haren gehouden van 10:15 tot 12:30 in het buurthuis de Mellenshorst (in de Mellenshoek zaal links van de hoofdingang) aan de Waterhuizerweg 36, Haren. De optie om het te repareren apparaat achter te laten en later weer op te halen blijft bestaan. Het apparaat moet uiterlijk vóór 13:00 uur bij De Mellenshorst weer opgehaald worden. Hierbij wordt er rekening gehouden met de beperkte ruimte en het feit dat sommige klanten de drukte willen vermijden.

Kleren repareren weer in de mode
Door inflatie gaat het geld minder ver en het gevolg daarvan is dat we minder snel nieuwe kleren kopen en vaker zullen bekijken of wij onze kleren kunnen repareren in plaats van weggooien. Dat is goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Mensen van het Repair Café willen helpen door te adviseren over de mogelijkheden om kleren te repareren. Kleine reparaties worden door de naaister thuis uitgevoerd en voor grote reparaties verwijst men u door naar de reparateurs in het dorp.

Geef uw afgedankte Windows computers een nieuw leven
Het is bekend dat het Windows operating system veel computerkracht vereist waardoor nieuwe versies steeds sneller en krachtiger computers eisen en mensen blijven zitten met een goede computer die Windows niet aan kan. Deze apparaten kunnen vaak worden voorzien van de gratis Linux operating system die minder geheugen vereist dan de nieuwste Windows versies. Laat ze niet werkeloos in de kast staan want ze kunnen een nuttig tweede leven hebben voor eigen gebruik of voor iemand anders.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Echt jammer dat Haren na de zomer haar bouwmarkt gaat verliezen.

Ga naar het Poll archief