De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 24 Juli, 2024

maandag 06 november 2023

Nieuws:

Stickerboek ‘oud-Haren’ een succes. Ruilbeurs op 9 december

Door: Redactie

Het foto-stickerboek om plaatjes van oud-Haren te sparen tijdens het doen van boodschappen bij Jumbo Haren is een groot succes. Dat zegt de historische vereniging Oldgo, die het boek heeft samengesteld en geschreven.

De actie, die eerst tot medio november zou lopen, is verlengd tot 1 december. Wie dan nog met lege plekken of dubbele plaatjes zit kan op 9 december naar Ons Centrum. Daar wordt door Oldgo een ruilbeurs georganiseerd. Tijden: van 13.00-16.00 uur. Wees er op tijd bij, het kan druk worden.

Het boek wordt door veel mensen gewaardeerd, omdat het een mooi beeld geeft van het dorp van vroeger, voorzien van prachtige foto’s die nog niet vaak zijn gepubliceerd. “Wij worden er als samenstellers op straat zelfs op aangesproken”, zegt secretaris Hermien Noordhoff van Oldgo. “Mensen geven ons complimenten.”

Wie de ruilbeurs van 9 december wil bezoeken hoeft zich vooraf niet aan te melden. Toegang is gratis. Ons Centrum bevindt zich naast de ingang van ’t Clockhuys en de bibliotheek.


Links Hermien Noordhoff van Oldgo met mensen van Jumbo Haren. De foto is gemaakt toen het boek op de warenmarkt van Haren werd gepresenteerd en uitgedeeld aan het publiek.

1 reactie

E J Klein Wassink zegt:

Een fantastische actie, woon al 50 jaar in Haren, en super fijn dat de actie wordt verlengd en dat er nog een ruilmiddag komt..

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Echt jammer dat Haren na de zomer haar bouwmarkt gaat verliezen.

Ga naar het Poll archief