De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 6 Juli, 2022

woensdag 30 november 2016

Nieuws:

Weekblad Ons Haren stopt

Door: Redactie

Het weekblad Ons Haren, dat in maart van dit jaar werd gelanceerd, verschijnt vanaf vandaag niet meer. Dat heeft redacteur en bezielende kracht Marco in ’t Veldt laten weten. De uitgever, Stichting Eelder Dorpsklanken, is er niet in geslaagd om genoeg adverteerders te vinden. Bovendien bleef volgens In ’t Veldt de kwaliteit van de verspreiding een groot punt van zorg.

Ons Haren ontstond dit voorjaar doordat veel organisaties en instanties in Haren vonden dat het Harener Weekblad geen volwaardig weekblad meer was. Nieuwkomer Ons Haren stond iedere week boordevol Harens (groot en klein) nieuws.

12 reacties

derk zegt:

Jammer! Er stonden wekelijks veel leuke artikelen maar ook sportverslagen in.
Als ik Harense Toestanden open sla dan is het één en al advertentie opgevuld met hier en daar een artikel. Maar ja uiteindelijk draait het om de pegels..

30 november 2016 om 12:23
Paul van Weringh zegt:

Beste Derk,
We proberen altijd een goede balans te vinden in het aanbod aan artikelen en het aanbod aan adverteerders. We hebben gemiddeld 14 pagina’s met artikelen en informatie over Harense Evenementen, daarnaast 6 pagina’s met advertenties. Advertenties zijn onlosmakelijk verbonden met een gratis krant. Zonder inkomsten kan een dergelijk medium niet bestaan.

30 november 2016 om 13:53
Denis Wood zegt:

Jammer dat zo’n mooi blad moet stoppen. Spijt voor de vrijwilligers die hun uiterste best deden voor positieve redactionele artikelen. Het blad was schitterend, spijtig

30 november 2016 om 14:35
de boer zegt:

Met tranen in de ogen mis ik het blad nu al, het was de allerbeste krant uit Haren.
Harense Toestanden zegt genoeg, zo snel mogelijk weg doen

30 november 2016 om 15:35
Lars zegt:

Enorm jammer! Harense toestanden krantje is net niks en vele artikelen zijn al achterhaald op de verschijningsdatum. En inderdaad boordevol advertenties! Waar kunnen we nu de sportverslagen lezen?

30 november 2016 om 15:56
Ed zegt:

Het is jammer maar als je per week een oplage laat drukken en ze worden niet bezorgd is dat een logies gevolg evenals het harener weekblad heb ik in de molenbuurt geen van beide kranten na de zomervakantie meer in de bus gehad

30 november 2016 om 19:31
Dirk zegt:

De enige krant waarin sportverslagen stonden stopt. Groot gemis. Nu de Haren de Krant maar wat extra keer lezen. Harense Toestanden is toch net niks. Veel advertenties en oprukmakende dubieuze interviews. Haren de Krant op 1!

30 november 2016 om 19:43
Henk zegt:

Ieders goed recht om het jammer te vinden dat Ons Haren verdwijnt, maar om nou Harense Toestanden op de korrel te nemen is onterecht. Zeker de “Facebookuitgave” van Harende Toestanden is up to date en interactief.

30 november 2016 om 19:44
jopie zegt:

ik zal “ons haren” niet missen… veel te elitair… een kakkersbladje, geef mij maar “harense toestanden” een echt grunniger krant voor echte grunnigers

1 december 2016 om 09:52
Arthur zegt:

Erg jammer! Het enige weekblad dat ik met plezier las. Zeker ook door de betrokken en genuanceerde commentaren van Marco in ’t Veld.

1 december 2016 om 15:19
Kei zegt:

Jeetje, dit was nou eens de enige krant die ik eens las. Ongelooflijk jammer! Dank jullie allemaal voor jullie inzet!

1 december 2016 om 17:08
zuchtje zegt:

Eerlijk gezegd is één wijkkrantje toch ook genoeg? In wijken met vergelijkbare grote in de stad Groningen, heb je ook niet meerdere varianten van zoiets. Geneuzel allemaal, dus prima dat het gestopt is.

3 december 2016 om 17:00

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.