De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 18 Juli, 2019

dinsdag 29 januari 2019

Nieuws:

Wie zag vermiste Rob Huter in Bedum?

Door: Redactie

De politie heeft de afgelopen dagen veel tips, aanwijzingen en suggesties ontvangen in haar onderzoek naar de vermissing van Rob Huter uit Haren. Daar waren veel meldingen bij van mensen die menen Huter te hebben gezien in de laatste dagen van december. Rob Huter is op zaterdag 29 december voor het laatst 100% zeker gezien in een fietsenwinkel aan de Bedumerweg in Groningen. Dat was die dag rond 13.00 uur. De politie kreeg ook een tip uit Bedum, die nu extra aandacht vraagt.

De tip is zeker niet de gouden tip en mag ook niet worden beschouwd als een ‘100% melding’. Een medewerker van de Aldi in Bedum (Stationsweg) heeft vermoedelijk op zaterdag 29 december of maandag 31 december tegen het einde van de middag een man in de winkel gezien, die leek op Rob Huter. De politie heeft redenen om deze melding extra aandacht te geven. Helaas zijn er van winkeliers geen camerabeelden meer beschikbaar. Daarom nu een oproep aan particulieren met beveiligingscamera’s:

Heeft u beelden van 29 of 31 december, opgenomen in de buurt van de Stationsweg in Bedum, waar mogelijk de persoon in kwestie op is te zien? Of heeft u rond het laatste weekend in Bedum een man gezien die Rob Huter kan zijn geweest? Hij reed op een donkerrode Batavus-damesfiets (type Verona). De fietstassen hadden een geblokt motief.

Bel de politie: 0800-6070. Kijk de opsporingsfilm, waarin u beelden ziet van Rob Huter, gemaakt aan de Bedumerweg in Groningen: https://www.harendekrant.nl/nieuws/opsporingsfilm-rob-huter-haren/

1 reactie

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.