De krant die je leest van A tot Z
Zondag 21 Juli, 2019

woensdag 30 januari 2019

Nieuws:

Zo zag vermiste man eruit op dag van verdwijning (update 31 januari: extra nieuwe foto van Rob Huter)

Door: Redactie

Uit reacties van lezers blijkt dat zij vinden dat de foto van Rob Huter, vermist sinds 29 december, een andere indruk van hem geeft dan hij in werkelijkheid was. Daarom is het goed om nu ook de bijgaande foto te gebruiken. Deze is gemaakt op 29 december 2018, toen Rob Huter een fietsenwinkel aan de Bedumerweg binnenstapte.

Heeft u Rob Huter sindsdien gezien? Heeft u ergens zijn bordeauxrode Batavus-damesfiets (met geblokte fietstassen) gezien? Ergens aangetroffen in een fietsenstalling of in de berm van de weg? Bel 0900-8844 of de tiplijn: 0800-6070.

De laatste dagen is er een melding binnengekomen uit Bedum, waar Huter op 29 december een supermarkt bezocht zou hebben. Bedum wordt verzocht naar hem uit te zien. Ook camerabeelden van 29 december uit Bedum zijn welkom. Een andere melding kwam gisteren binnen via de website van Dagblad van het Noorden. Daar meldde een inwoner van Hoogezand stellig, dat hij Rob Huter ‘enkele dagen geleden’ was tegengekomen in winkelcentrum De Hooge Meeren. Een particuliere zoeker gaat vanaf nu dat winkelcentrum geregeld in de gaten houden. Mensen in Hoogezand worden verzocht ook op te letten.

1 reactie

Zoeker zegt:

Bij de rotonde bij de Punt zit een opslag voor boten. Dit terrein is afgesloten, maar toch makkelijk op te komen. Is er in de boten gezocht?

Redactie zegt: Nee, nog niet. Dank voor de tip.

3 februari 2019 om 15:30

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.