De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 21 augustus, 2019

vrijdag 22 maart 2019

Nieuws:

Advertorial: Hardloopfanaten Jaap Bos en Dennis Engberts zetten de samenwerking voort na succesvol loopprogramma.

Door: Redactie

Haren – Jaap Bos en Dennis Engberts van Personal Trainingsstudio NOVAFIT aan Felland-Noord in Haren gaan verder met het aanbieden van looptraining voor beginners en licht gevorderden. De heren zijn sinds november een programma gestart volledig gericht op de onlangs gehouden Halve van Haren. In 3 maanden tijd werden de deelnemers op de zaterdagochtend door Dennis klaargestoomd voor dit evenement. Jaap nam de spiertraining voor zijn rekening om te zorgen dat er naast het ontwikkelen van het uithoudingsvermogen het lichaam ook krachtig genoeg is om zonder pijntjes of fysieke ongemakken prettig te kunnen hardlopen.

Bos: “De reacties van de deelnemers waren al gauw erg positief en het is natuurlijk fantastisch om te zien hoe een ieder op zijn of haar eigen tempo mee kon doen. Dennis heeft een prettige manier van coachen en door zijn ervaring en enthousiasme is hij de ideale man om deze groep verder te helpen. Wij bieden met deze training de onervaren loper de mogelijkheid om structuur in het lopen te krijgen en stimuleren op een ontspannen wijze om ook zelfstandig aan de slag te gaan door passende schema’s aan te bieden”.

Dennis: “Er is veel ruimte voor individuele aandacht en alle kans om op eigen niveau je conditie te verbeteren. Alleen dan is het goed vol te houden en train je met plezier. Het is daarnaast mogelijk om je met een deel van de groep aan te melden voor leuke evenementen, zoals bijvoorbeeld de 4Mijl, te trainen voor individuele doelen of gewoon te lopen voor je plezier.”

Elke zaterdagochtend is de start vanaf NOVAFIT, Felland-Noord 12D in Haren. Een ieder die het leuk lijkt in een gezellige groep en onder begeleiding van een ervaren trainer te starten of het hardlopen weer op te pakken is welkom.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.