De krant die je leest van A tot Z
Zondag 15 september, 2019

donderdag 14 maart 2019

Nieuws:

Advertorial: Stemadvies voor 20 maart!

Door: Redactie

De Partij voor het Noorden heeft zich de afgelopen vier jaar in Provinciale Staten altijd sterk gemaakt voor de zelfstandigheid van de dorpen in Haren.
Dat blijft zij ook doen want Haren moet Haren blijven ondanks de herindeling.
Met onze kandidaten uit Haren bent u daarvan verzekerd.

Ook Haren is inmiddels officieel aardbevingsgemeente. De wijze waarop het kabinet al jaren omgaat met het wingewest Groningen is ons een doorn in het oog.
Schade en versterking heeft voor ons de hoogste prioriteit.

We hebben een prachtige provincie, met een schitterend divers landschap, met machtig mooie mensen die hier graag wonen, werken, naar school gaan en verblijven in hun vrije tijd.

Laat u niks anders wijsmaken. Stem onafhankelijk!
Een stem op ons is een stem op Annemarie Heite voor de Eerste Kamer.

Lijsttrekker Dries Zwart
Kandidaat nr 5 Mariska Sloot
Kandidaat nr 9 Meinard Wolters

www.partijvoorhetnoorden.nl

#GroningenisvanONS

1 reactie

peter zegt:

Misschien kunnen Sloots en Wolters uitleggen waarom de partij waar zij deel van uitmaken op gemeentelijk niveau (‘Stadspartij voor Stad en Ommeland’ en daar een prominente rol in vervullen) op provinciaal niveau aansluiting heeft gezocht (samen met meerdere lokale partijen) in “Groninger Belang”.

Dit terwijl Sloots en Wolters zelf dan weer, een eveneens prominente, rol vervullen bij een andere provinciale partij, de ‘Partij voor het Noorden’.

Het ene hoeft het andere wellicht niet uit te sluiten, maar was één lokale partij (samenvoeging ‘Groninger Belang’ en ‘Partij voor het Noorden’) niet sterker geweest?

15 maart 2019 om 09:07