De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 21 augustus, 2019

woensdag 17 april 2019

Nieuws:

Bericht aan ondernemers en organisatie: Adverteren in de krant loont nog steeds

Door: Redactie

Bedrijven en organisaties maken gebruik van Haren de Krant als communicatiemiddel. De krant is dan wel een ‘oud medium’, maar houdt zich prima staande in het oerwoud van ‘online-marketing’. De krant vormt in de digitale ‘hectiek en vluchtigheid’ van het internet een ‘oase van rust’. Adverteren in Haren de Krant is dus investeren in een langduriger relatie met uw marktgebied.

Het is verstandig om uw bedrijf zichtbaar te maken op internet. Maar vergeet daarbij niet dat er een zeer grote doelgroep is, die bewust of onbewust kiest voor de krant (en andere oude media) om zich te informeren over producten of diensten. Communicatie via nieuwe media is niet beter of slechter dan de krant. Nee, het is ánders. Adverteren via nieuwe media is gehaast en druk. Adverteren in de krant is rustig en veel minder dwingend. Immers, de lezer voert zijn eigen regie over het lezen.

Kiest u ook voor een combinatie van onlinepromotie en adverteren in Haren de Krant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U treft tarieven en deadlines aan op www.harendekrant.nl (kop: adverteren). Mail aan: advertenties@harendekrant.nl


U bent van harte welkom.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.