De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 16 augustus, 2022

woensdag 18 december 2019

Nieuws:

Gemeentehuis dicht wegens feestdagen

Door: Redactie

Het loket Burgerzaken in Haren is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 gesloten. Dit geldt ook voor de loketten Burgerzaken in Lewenborg, Hoogkerk en Ten Boer.

Hebt u vóór woensdag 8 januari 2020 een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart nodig bij één van deze loketten? Vraag uw document dan uiterlijk vrijdag 13 december 2019 aan en haal het uiterlijk vrijdag 20 december vóór 12.00 uur op. Een document dat u niet vóór 21 december ophaalt, kunt u pas weer vanaf 8 januari ophalen. Heb u tijdens de sluiting van deze loketten een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart nodig? Dan kunt u ‘m aanvragen én ophalen in onze hoofdlocatie aan Kreupelstraat 1 in Groningen.

4 reacties

Kees zegt:

Juist in de periode dat de burger even vrij is en zo ook burgerzaken kan regelen, is het gedrocht dicht! Hulde!

18 december 2019 om 20:35
Q zegt:

Even voor de oriëntatie, Kreupelstraat 1 is naast de martinikerk/toren. Zou wel via de website van de Gemeente een afspraak plannen. Scheelt een hoop wachten.

19 december 2019 om 14:55
Erik zegt:

@Kees,

Dus dan mogen mensen die bij een gemeente werken geen vrij op de mensen dat de meeste andere mensen vrij hebben? Ook maar open op de zondag dan? Dan zijn de meeste mensen ook vrij uiteraard…

22 december 2019 om 11:29
dienstverlening zegt:

@Erik
natuurlijk mag iedereen vrij hebben, als je als gemeente verwacht dat mensen in de bijstand 24/7 beschikbaar zijn en zelfs moeten verhuizen of van mensen die werkeloos zijn worden verwacht dat ze lek passend baantje accepteren dat dan mag je van de ingezetene van de gemeente en het land verwachten dat de gemeente en de overheid open is op tijden dat mensen tijd hebben.

en dar loop het vergelijk mis.
gemeente en overheid zijn totaal onbereikbaar wanner ze bereikbaar moeten zijn en bereikbaar wanneer dat niet logisch is.

Daarnaast is het toch dat nu we een stadse gemeente de 5de van Nederland nota bene als ik goed ben ingelicht zijn alle beter bereikbaar zou worden en dichter bij de burger. @Kees zijn opmerking is in dit kader terecht. zeker als je weet dat veel bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen en dergelijk wel open zijn.

Zelfs de supermarkten gaan open en de kerken draaien overuren.
a

25 december 2019 om 16:12

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.