De krant die je leest van A tot Z
Maandag 6 december, 2021

donderdag 22 december 2005

Nieuws:

Gratis naar Kerstplaza met Haren de Krant

Door: Redactie

Lezers van deze website hebben geluk. Ze kunnen, als ze mazzel hebben, geheel gratis naar het overdekte evenement Kerstplaza in Groningen, dat plaatsvindt van 24 tot en met 29 december in Martiniplaza Groningen.De organisatie van dit jaarlijkse evenement deelt 20 gratis entreebewijzen uit aan onze web-lezers. Waarde van een ticket is 10 euro!

De eerste twintig belangstellenden die (uiterlijk vrijdag 23 december 15.00 uur) een mailtje sturen naar kerstplaza@harendekrant.nl krijgen hun ticket thuisgestuurd. Zorg dat u in uw mail uw naam, adres met postcode noteert. De twintig geluksvogels (1 kaart per afzender en adres) krijgen per e-mail bericht dat zij een ticket hebben gewonnen.
De redactie wenst u succes en…fijne feestdagen!

(over de uitslag is geen discussie mogelijk!)
Kerstplaza is: de grootste INDOOR-KERMIS van Nederland, sfeervolste KERSTMARKT en een spectaculair showprogramma met o.a. Clown Bassie’s Kerst-Circusshow.
Ook zijn er op diverse podia optredens van o.a. de populaire meidengroep KUS, Party’s Cool en diverse andere artiesten. En dit alles voor maar een entreebedrag, inclusief een gratis consumptie!

Geopend van 24-29 december van 10.00-18.00 uur.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.