De krant die je leest van A tot Z
Zondag 15 september, 2019

dinsdag 12 maart 2019

Nieuws:

Kandidaat Statenlid uit Haren stelt zich voor…

Door: Redactie

Advertorial: Mijn naam is Jacob Boonstra, ik ben 31 jaar en geboren in Groningen. Samen met mijn vriendin Bernies woon ik in Haren waar ik de afgelopen jaren fractievoorzitter voor het CDA ben geweest. In het dagelijks leven werk ik als Management Controller bij het Bureau van de Rijksuniversiteit Groningen. Het is prachtig om elke dag vanuit Haren naar Groningen te fietsen. Mijn grote passie is ontwikkelingswerk. Ook deze zomer ga ik met World Servants naar Malawi om daar te bouwen aan verandering.

Waarom het CDA?
Het CDA gelooft in de kracht van mensen en de samenleving. In onze provincie zijn heel veel voorbeelden waarbij mensen samen initiatief hebben genomen om onze provincie nog een beetje beter te maken. Voor mij is het belangrijk dat de politiek initiatieven vanuit de samenleving waardeert en ondersteunt. Toen ik fractievoorzitter in Haren was, heb ik mij er altijd voor ingezet dat goede initiatieven werden ondersteund, hopelijk kan ik dat straks als Statenlid ook weer doen.

Waar wil jij je sterk voor maken in Groningen?
Graag wil ik mij in Groningen in gaan zetten voor het verbeteren van de mobiliteit en het versterken van de economie. Deze twee thema’s zijn heel belangrijk en raken ook aan elkaar. Door goede verbindingen binnen de provincie en naar de rest van Nederland maken we onze provincie economisch sterk. Ook wil ik mij inzetten voor het behoud van groen en cultuur. Onze provincie is prachtig en daar mogen we trots op zijn vandaag en morgen!

Meer informatie?
Kijk dan op www.jacobboonstra.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.