De krant die je leest van A tot Z
Zondag 26 Mei, 2024

maandag 28 augustus 2006

Nieuws:

Oproep voor reunie Kooikamp-Vijverberg

Door: Redactie

U hebt er vast al wel iets over gehoord of gelezen, er komt een reunie voor oud-bewoners en medewerkers van het jongensinternaat De Kooikamp later gevestigd in De Vijverberg. We ontvingen van de organisatie van de reunie een oproep, die we integraal hieronder publiceren.
OPROEP

De datum van de reunie is vastgesteld op zondag 5 november 2006 en gaat, in overleg met de voetbalvereniging, plaatsvinden in een feesttent op sportpark De Groenenberg in Glimmen!

Wij, van de reuniecommissie, zijn al enkele maanden bezig met de voorbereidingen, maar wij stuiten eigenlijk op twee problemen:
1. hoe bereik je de ex-bewoners en ex-werkers?
2. geld!

1. alle gegevens zijn inmiddels vernietigd of niet meer te achterhalen! En niet iedereen is op zijn of haar plek blijven wonen. Vandaar dat we u willen vragen om met ons mee te denken! Misschien dat u weet waar een bepaalde persoon is gebleven! Alle informatie is welkom! Kijk op onze site wie we nog zoeken.
Via Google: kooikamp vijverberg intikken en u komt op onze site.

2. een reunie organiseren kost geld, veel geld! Wij vragen de deelnemers om een financiele bijdrage voor deze dag. Maar om deze dag voor iedere deelnemer toegankelijk te maken is deze financiele bijdrage niet kostendekkend.
Wij zijn dus op zoek naar sponsoren, in welke vorm dan ook! Bedrijven, clubs of misschien wilt u wel een financiele bijdrage leveren omdat u het een mooi initiatief vindt.

Omdat deze jongens in Glimmen woonden gingen ze hier ook naar school (zowel de christelijke als de openbare), de voetbalclub (toen nog op de Mosterdpot), het cafe (Vellinga en later Sijtsema), etc. Velen hadden hier dus ook vrienden en vriendinnen en om ook deze mensen een kans te geven op het weerzien met deze jongens hebben we een uurtje extra ingelast te weten van 17.00 uur tot 18.00 uur in de feesttent.

Ook gaan wij van oud-fotos oud-filmmateriaal en natuurlijk van de dag zelf een Video / DVD maken! Misschien heeft u nog fotos of films die wij mogen gebruiken dan kunt u even contact opnemen met Petra van Bergen.

Ook zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers die op 5 november een handje willen helpen. Meld je aan via de e-mail van Petra van Bergen vanbergen@12move.nl of bel even 050-4062667.

De reuniecommissie

Rita Ubels
Jan Brugge
Harry Bathoorn
Willy Loos
Eppie Smit
Jan Leunk
Tom Wight
Petra van Bergen

1 reactie

Freek Peters zegt:

Jan Brugge graag wil ik nog contact ff bijkletsen

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ik mis een goede sportwinkel in Haren.

Ga naar het Poll archief