De krant die je leest van A tot Z
Zondag 15 september, 2019

woensdag 06 maart 2019

Nieuws:

Rien van Bloppoel plotseling overleden

Door: Redactie

Volkomen onverwacht is Harenaar Rien van Bloppoel (58) in de nacht van vrijdag op  zaterdag overleden. Hij was werkzaam bij Konings Totaal Installateurs en bepaalde mede het gezicht van dat bedrijf. In Haren is Rien van Bloppoel vooral ook bekend als de vader van Patrick van Bloppoel, die in april 2012 om het leven kwam bij een auto-ongeval in Onnen.

Heel Haren leefde destijds mee met Patrick’s ouders Rien en Wilma van Bloppoel. Het tragische was dat de jongen als passagier in een auto zat die werd bestuurd door een beschonken jongen uit Haren. Ze botsten met hoge snelheid tegen een boom. In interviews lieten de ouders Haren delen in hun wanhopige verdriet.

Vrijdag j.l. bezocht Rien van Bloppoel een feestelijke avond in De Mellenshorst. Op weg naar huis is hij onwel geworden en overleden. Vrijdag 8 maart is de uitvaart.

1 reactie

Gert-Jan zegt:

Gelukkig was Rien niet alleen bekend vanwege Patrick maar vooral door zijn geweldige positieve inzet bij buurtvereniging Ons Belang en als vrijwilligerin buurthuis de Mellenshorst. Zijn schaterende lach kon je altijd van verre herkennen en alle typetjes die hij heeft gespeeld in en om het buurthuis maakten Rien tot wie hij was, een lieve altijd vrolijke en gezellige man die altijd tijd maakte voor een praatje, een biertje en een lach. Het verdriet droeg hij met zich mee. Dat maakte hem niet bekend maar bemind. R. I. P. Rien, ik zal je missen

7 maart 2019 om 20:56

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.