De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 19 Juli, 2019

donderdag 04 april 2019

Nieuws:

Straatroof in Haren door ongeveer zes jongens. Wie heeft tips?

Door: Redactie

Afgelopen weekend, in de nacht van vrijdag op zaterdag (29-30 maart), zijn twee jongens overvallen in het centrum van Haren. Dat gebeurde ter hoogte van de Action. De politie vraagt om getuigen en om tips om de daders te kunnen opsporen.

De twee slachtoffers waren onderweg van de stad naar huis en wilden een sigaret roken op de bankjes voor de dorpskerk. Deze waren echter bezet met ongeveer zes jongens met fietsen en scooters. Ze fietsten dus verder en stopten bij de Action om alsnog een sigaret te gaan roken. Op dat moment komen de jongens die zij eerder bij de dorpskerk zagen aanrennen. Ze eisten geld en sigaretten van de slachtoffers. Toen deze weigerden ontstond een vechtpartij waarbij één van de slachtoffers tot bloedens toe is geslagen. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. 

Toen de politie ter plaatse kwam waren de overvallers weg, er is nog niemand aangehouden. De politie heeft de volgende vragen:

1.Wie zaten er voor de dorpskerk op het bankje die nacht?

2.Wie heeft de vechtpartij gezien?

3. Heeft iemand camerabeelden (b.v. winkeliers) van de Rijksstraatweg of Kerkstraat in Haren?

Tips kunnen worden doorgegeven op 0900-8844.

2 reacties

InwonervanHaren zegt:

Helaas heb ik geen tips.

Wel vraag ik me af of dit het zelfde groepje kan zijn dat enkele weken geleden steeds overlast gaf in Glimmen. Qua gedrag en omvang van de groep zou het me niet verbazen.

5 april 2019 om 00:54
W.d.H. zegt:

Is verder geen signalement van de daders bekend?

5 april 2019 om 22:41

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.