De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 21 Juni, 2024

zondag 30 december 2018

Nieuws:

Waar is Robert Huter (72) gebleven? Raadselachtige verdwijning. Laatst gezien in Kerkstraat te Haren. Met update 31 december.

Door: Redactie

R.J.Huter is op 29 december 2018 om 09.45 uur vertrokken op een donkerrode damesfiets van het merk Batavus, de fiets heeft zwart grijze fietstassen. Hij zou volgens zijn vrouw gaan kijken naar een nieuwe fiets omdat recent één van hun fietsen was gestolen.

Het is bekend dat de heer Huter op 29 december 2018 omstreeks 10:00 uur bij de Albert Heijn in de Kerkstraat in Haren is geweest. Hierna ontbreekt ieder spoor. Het is niets voor de heer Huter om zolang niets van zich te laten horen, zegt de politie.

Update 31 december 14.45 uur: De heer Robert Huter uit Haren is nog steeds niet terecht. Haren de Krant heeft navraag gedaan bij zijn vaste fietsleverancier in Haren en hoorde dat hij zaterdag daar niet is geweest om zich te oriënteren op een nieuwe fiets, zoals hij zich had voorgenomen.  Het blijft onduidelijk waar hij naartoe is gegaan, nadat hij zaterdag rond 10.00 uur bij Albert Heijn is gesignaleerd.

 

 

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Een krant lees ik het liefst:

Ga naar het Poll archief