De krant die je leest van A tot Z
Zondag 20 januari, 2019

maandag 04 juni 2018

Nieuws:

Toekomst Gezond Verstand Haren na fusie nog onzeker

Door: Redactie

Zolang de Eerste Kamer nog niet de ultieme uitspraak heeft gedaan over de fusie van Haren, Groningen en Ten Boer, laat de fractie van GVH zich niet uit over haar toekomst. De partij vindt dat er tot het laatst moet worden geknokt tegen de fusie. Over ‘wat als’ wordt nog niet nagedacht.

Op de vraag of GVH na de fusie van 1 januari 2019 gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november zegt fractievoorzitter Meinard Wolters: “De toekomst van GVH staat nog niet vast. Dit heeft te maken met de besluitvorming in de eerste kamer. Onze leden bepalen verder wat er met de partij gaat gebeuren.”

4 reacties

R. Leon zegt:

Ik zou maar stoppen met dat clubje, het is maar een advies. In de kleinschalige politiek van Haren kom je misschien nog weg met deze arrogantie en slechte politiek. In een grotere gemeente ben je niet welkom.

5 juni 2018 om 09:53
peter zegt:

Gaan samen met stadspartij en algemeen belang TenBoer en dan onder ‘leiding’ van partij van het Noorden. De ‘kopstukken’ van GVH hebben hun politieke toekomst allang vast liggen.

5 juni 2018 om 11:44
nou ja zegt:

@Leon. Júist in zo’n grote gemeente moeten we er voor zorgen dat de ‘dorpen’ ook vertegenwoordigd worden. Voordat je het weet betalen allemaal mee aan megalomane projecten van de ‘gemeente’ Groningen en wethouders met grootheidswaanzin. Zolang er toekomst is voor een Stadspartij is er ook toekomst voor ‘dorpspartijen’.
Ik vind u wel erg negatief. Gelukkig zijn er mensen die er anders over denken.

5 juni 2018 om 13:38
Freek zegt:

Voor die tijd was dat ook al onzeker..

6 juni 2018 om 23:30

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.