De krant die je leest van A tot Z
Zondag 26 Mei, 2024

woensdag 23 januari 2019

Nieuws:

“24 januari: De dag van de rode fiets”. Iedereen kijkt uit naar de rode damesfiets met geblokte fietstassen van vermiste Harenaar

Door: Redactie

Als alle lezers morgen oplettend uitkijken naar de donkerrode fiets van de vermiste Harenaar Rob Huter, moet hij toch gevonden kunnen worden? En die fiets zou weer een doorslaggevende aanwijzing kunnen zijn voor de verblijfplaats van de vermiste man. Daarom het verzoek om dit bericht te delen, vooral ook met mensen in Groningen en directe omgeving. Mail, app, twitter, sms: Waar is de rode damesfiets? Zie www.harendekrant.nl.

Op de foto’s ziet u de Batavus Verona. De kleur van de gezochte fiets is echter BORDEAUX-ROOD. De fietstassen vallen op door het dambordmotief.

WAAR IS DE FIETS VOOR HET LAATST GEZIEN?
Op zaterdag 29 december 2018 bij fietsenwinkel Dik aan de Bedumerweg in Groningen.

Als u de fiets aantreft, bel dan de politie 0900-8844. Als u om welke reden dan ook liever de redactie een mail stuurt kan dat ook. Dan spelen we de tip door aan de recherche.

Mail: redactie@harendekrant.nl

Foto onder: Rob Huter, vermist sinds 29 december 2018. Lees het hele verhaal: https://www.harendekrant.nl/nieuws/update-20-januari-2019-vermissing-rob-huter-de-feiten-tot-nu-toe/

2 reacties

JM zegt:

Eerlijk gezegd lijkt me deze foto verwarrend. Het is niet de kleur en ik begreep dat het om een e-bike ging? Dan nog iets als dat laatste klopt. Ouderen en zeker een beetje verwarde mensen op een e-bike lopen meer risico op brokken. Dat uit zich onder meer in het bochtenwerk. Samen met het onvindbaar zijn van de fiets leidde dat tot de gedachte dat mijnheer Huter ergens mogelijk bij het nemen van een bocht te water kan zijn geraakt.
Dat in combinatie met waarneming van een fiets aan de Noorddijkerweg en het gegeven dat de man vroeger in Ruischerbrug heeft gewoond riep de vraag op: is hij niet in die omgeving te water geraakt?

Redactie zegt: het was geen ebike. De echtgenote heeft het model beschreven.

Roelien Katerborg zegt:

Dag,

Ligt de brug bij Ruischerbrug er niet uit voor auto’s? Als hij verward was kan ik me voorstellen dat hij een evt. fietsbrug niet heeft gezien en een andere route is gaan zoeken.
Kan het zijn dat hij richting Garmerwolde is gegaan om daar het Damsterdiep over te steken?
Roelien

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ik mis een goede sportwinkel in Haren.

Ga naar het Poll archief