De krant die je leest van A tot Z
Maandag 18 november, 2019

dinsdag 11 juni 2019

Nieuws:

Actueel: Vier jongeren uit Haren en Glimmen aangehouden wegens straatroven Haren

Door: Redactie

Vanochtend, dinsdag 11 juni heeft de politie vier jongeren aangehouden. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de straatroven in Haren en Paterswolde. Het gaat om twee 16-jarige jongens en een 18-jarige jongen, alle drie uit Haren en een 15-jarige jongen uit Glimmen. Het onderzoek is met deze aanhoudingen niet afgerond. Het onderzoek gaat verder en de recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Straatroven
Op zaterdagochtend 30 maart werden twee fietsers beroofd en mishandeld op de Rijksstraatweg in Haren, ter hoogte van de kerk. Een paar weken later, op zondagavond 21 april, werd een jongen op de Nieuwe Akkers in Paterswolde ernstig mishandeld en beroofd. Twee dagen later, op dinsdag 23 april, en zaterdag 27 april werden twee mannen slachtoffer van een straatroof op de Westerveen in Haren. Alle slachtoffers raakten gewond.

Opsporing Verzocht
Op dinsdag 28 mei j.l. werd er aandacht besteed in Opsporing Verzocht aan de straatroven. Er werden onder andere verschillende bewakingsbeelden getoond. De politie heeft in het totaal 30 tips binnengekregen.

Getuigen en/of tips
Heb je informatie over de straatroven en nog niet met ons gesproken? Bel dan via 0900-8844. Anoniem kan ook, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

1 reactie

InwonervanHaren zegt:

Heerlijk nieuws!

11 juni 2019 om 15:01

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.