De krant die je leest van A tot Z
Zondag 29 Maart, 2020

maandag 24 februari 2020

Nieuws:

Advertentie: Deze week theater op 20 minuten van Haren

Door: Redactie

Agenda MartiniPlaza 24 februari t/m 1 maart 2020

De Noordelijke Banenbeurs
Ben je opzoek naar top vacatures, nieuwe inspiratie, ontwikkeling of vergroting van je netwerk? Kom naar hét carrière-event van het noorden en vind de noordelijke arbeidsmarkt op één plek! Daarnaast staan er specialisten voor je klaar voor een loopbaan APK, een CV scan, een LinkedIn-profiel advies etc. Naast het interactieve programma kun je natuurlijk direct contact leggen met aantrekkelijke werkgevers in Noord Nederland. Nieuw dit jaar, is onze innovatieve baanborrel! In een ontspannen setting, brengen we je rechtstreeks in contact met werkgevers die vacatures aanbieden op jouw vakgebied. Zo kun je zelf in kaart brengen wat jouw marktwaarde en kansen zijn en gaan voor de beste job! Of je nu net afgestudeerd bent of al veel kennis en ervaring hebt opgebouwd. Of je nu een MBO-, HBO- of WO-achtergrond hebt, De Noordelijke Banenbeurs is er voor jou!

Datum: Di 25 & wo 26 feb 2020
Tijd: Di 25 feb: 12.00 tot 22.00 uur, wo 26 feb: 11.00 tot 17.00 uur

Entree: Gratis
Informatie: https://www.denoordelijkebanenbeurs.nl/

Soul Sisters in Concert
Muzikaal eerbetoon aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en andere Soul & Motown artiesten Met glitter, glamour en een energieke glimlach brengen Soul Sisters het onnavolgbare repertoire van de grote Soul & Motown legendes in een hartverwarmende uitvoering.

Datum: Do 27 feb 2020
Tijd: 20.00 uur
Entree: € 47,20 – € 71,20
Informatie: https://martiniplaza.nl/agenda/soul-sisters

Verliefd op Ibiza
Dé feel-good musical Verliefd op Ibiza: over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn. Met Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Laura Ponticorvo en anderen.

Datum: Za 29 feb 2020
Tijd: 20.00 uur
Entree: € 41,70
Informatie: https://martiniplaza.nl/agenda/verliefd-op-ibiza

Martinidogshow
Op 29 februari en 1 maart wordt de 62e en 63e internationale CAC/CACIB hondenshow gehouden. De Martinidogshow bestaat dus uit twee aparte shows. Zowel op de zaterdag en op de zondag worden alle rassen gekeurd.

Datum: Za 29 feb & zo 1 mrt
Tijd: 20.00 uur
Entree: Regulier: € 7,50 per dag

Kinderen tot 12 jaar en 65+ers: € 5,00 per dag

Familiekaart max. 2 volwassenen: € 20,00 per dag

Informatie: https://martiniplaza.nl/agenda/martinidogshow2020

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks
Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon. Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’. Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

Datum: Zo 1 mrt
Tijd: 15.00 uur
Entree: € 22,50
Informatie: https://martiniplaza.nl/agenda/dolfje-weerwolfje

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.