De krant die je leest van A tot Z
Maandag 13 Juli, 2020

vrijdag 15 november 2019

Nieuws:

Advertentie: Fietsenactie Mikkelhorst duurt nog twee weken: draag een Vriend aan en win een fiets

Door: Redactie

Advertentie: Wie tot 30 november Vriend van de Mikkelhorst wordt, maakt kans op een fiets. De actie duurt nog twee weken en is nu uitgebreid: ook wie al vriend van De Mikkelhorst is (VvdM) kan meedoen door een nieuwe vriend te werven. Stuur een mail naar info@mikkelhorst.nl met de contactgegevens van die nieuwe Vriend. Want we willen méér vrienden, onder het motto ‘jouw vrienden zijn onze vrienden’. Een fiets voor (bijna) niets, hoe mooi kan het toch zijn…….

Wie NU vriend van De Mikkelhorst wordt, maakt kans om één van deze prachtige fietsen te winnen! En wie wil er nu niet zo’n prachtige, unieke bamboe-fiets die niemand anders heeft? Maar ook op de degelijke, ouderwetse damesfiets ga je fluitend naar school en kantoor. Niks trapondersteuning of hulpmotor, gewoon lekker keihard trappen met je kop in de wind. Da’s nog gezond ook en uitermate duurzaam. Maar wat nog veel belangrijker is: als je nu vriend wordt help je ook de Zorgboerderij! Want we hebben echt nog heel veel vrienden nodig om de eindjes aanelkaar te knopen.

De actie duurt tot 30 november. Dus ga snel naar www.mikkelhorst.nl/aanmeldenalsvriend en wordt vriend, fijne vriend of superfijne vriend om kans te maken op zo’n prachtige fiets! Wie weet ben jij de gelukkige binnenkort………


Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.