De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 21 augustus, 2019

maandag 22 oktober 2018

Nieuws:

Boek ‘Vervlogen jaren’ over oud-Haren verschijnt 1 november

Door: Redactie

Woensdagavond 31 oktober om 19.00 uur, nog net in de Maand van de Geschiedenis, presenteert Henk Werners bij boekhandel Boomker zijn boek “Vervlogen jaren in Haren “.  Henk Werners woont sinds 1962 in Haren. Lange tijd was hij werkzaam in de veeteeltsector in Noord- en Oost-Nederland, in een voorlichtende en adviserende rol. Na zijn pensionering werkte hij als vrijwilliger bij de Stichting Welzijn Ouderen en de ANBO.  Kenmerkend voor zijn werkzame leven is het brede scala aan contacten dat hij daarbij heeft opgedaan. 

Door toevallige omstandigheden heeft Werners zich de geschiedenis van Haren eigen gemaakt. Hij heeft er al veel presentaties over gehouden in woord en beeld en er veelvuldig over geschreven in het Harener Weekblad. Nu verschijnt er dus een bundeling in kleurendruk van zijn verhalen, rijk met foto’s geïllustreerd. Henk Werners vertelt er over bij Boomker.

 

Datum: Woensdagavond 31 oktober    Tijd: 19.00 uur    Plaats: boekhandel Boomker     Entree : gratis    Aanmelden gewenst via boomkernieuws@boomker.nl

 

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.