De krant die je leest van A tot Z
Maandag 13 Juli, 2020

zondag 14 juli 2019

Nieuws:

Eigenaar seksclub Swingers Dream vermoedt brandstichting en wil herbouwen

Door: Redactie

Rami Raadfar (39), de uitbater van sekscafé Swingers Dream was volkomen van de kaart toen hij op 26 juni zijn pand zag afbranden. Desgevraagd laat hij weten niets liever te willen dan het pand herbouwen en zijn bedrijf voortzetten.

De politie zegt dat het onderzoek naar de oorzaak van de verwoestende brand nog gaande is, maar Raadfar krijgt toch de indruk dat de brand is aangestoken. In een interview met Haren de Krant (dat verschijnt in augustus) zegt hij, dat er wel een paar personen in aanmerking komen als dader. Maar zolang er niets kan worden bewezen noemt hij geen namen. “Soms zijn mensen boos op ons als ze er achter komen dat hun partner bij ons vaste gast is”, zegt hij. In 2015 heeft het volgens hem geleid tot een bommelding door een woedende echtgenoot. De politie heeft die man overigens opgespoord.

In Haren de Krant van 28 augustus vertelt Rami hoe hij de rampnacht heeft beleefd en hoe hij vastbesloten is om zijn bedrijf weer op te bouwen. Volgens hem heeft hij ook in Haren veel stamgasten.

1 reactie

Bijzonder blijft het zegt:

Sommige kritische reacties worden niet weergegeven, bewuste keuze van de webmaster?

Redactie zegt: Reacties met beschuldigingen die niet geverifieerd kunnen worden plaatsen we niet, omdat er dan een grijs circuit van (mogelijk) nepnieuws ontstaat waardoor mensen worden beschadigd. Daar doen wij niet aan mee. In die gevallen (zo ook in dit geval) proberen we feiten te verifiëren. Probeert u zich eens voor te stellen hoe het is als willekeurige (en soms anonieme) personen over u schrijven dat u criminele activiteiten ontplooit. Wij vragen u begrip voor onze zorgvuldigheid om reputaties niet onnodig te beschadigen.

17 juli 2019 om 08:11

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.