De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 19 januari, 2022

vrijdag 16 december 2005

Nieuws:

Expositie Noordlaren

Door: Redactie

Zondag, nieuwjaarsdag opent het muzikale duo Pico Bella de expositie van Lucy van Zanten in Cafe Huiskamerrestaurant Het Oude Veerhuis, aan het haventje in Noordlaren.

Lucy van Zanten heeft al 42 jaar een winkel in Zuidlaren met natuurlijk geverfde wol en is daarnaast een gedreven amateur-schilder. Zij gebruikt diverse technieken, waaronder acryl en krijt.
Naast haar schilderijen zijn er tevens een aantal bijzondere truien te bezichtigen. Zelfgemaakte truien naar beroemde ontwerpen van de Amerikaan Kaffe Fasset die zijn inspiratie o.a.uit landschappen haalt en de Deense Marianne Isager, die veel met Afrikaanse patronen werkt.
De truien zijn aangekleed met kleurige sjaals, sieraden en broches van stof.

Pico Bella zorgt voor de muzikale omlijsting van de middag. Pico Bella, bestaande uit Karka Speelman (dwarsfluit) en William Schreuder (gitaar), spelen hoofdzakelijk instrumentale muziek uit verschillende windstreken, zowel oude Nederlandse volksliedjes, als ook Ierse en Bretonse nummers.

De muziek is van 14.00 tot 16.00 uur. U bent welkom vanaf 13.00 uur.
De kunstwerken zijn van 1 januari tot en met 12 februari te bewonderen.

De toegang gratis
Openingstijden zijn iedere zondag van 13.00 tot 18.00 uur
Locatie: Cafe Huiskamerrestaurant “Het Oude Veerhuis”, Meester Koolweg 2, aan het haventje in Noordlaren.

Meer informatie is te verkrijgen bij Francis Stortelder en Mike Snijder van “Het Oude Veerhuis”, tel 050/4096764 en bij t Ryahuis, tel 050/4092618.

Het Cafe Huiskamerrestaurant “Het Oude Veerhuis” heeft 29 januari 2005 de deur geopend voor het publiek. In Het Oude Veerhuis wordt doorlopend werk getoond van plaatselijke kunstenaars. Hierdoor en door bij de voedselbereiding gebruik te maken van producten uit de directe omgeving proberen wij de regio te promoten. Meer informatie is te vinden op www.hetoudeveerhuisnoordlaren.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.