De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 31 Maart, 2020

dinsdag 18 februari 2020

Nieuws:

Harenaar krijgt vier jaar TBS met dwangverpleging

Door: Redactie

Het Gerechtshof in Leeuwarden heeft vier jaar TBS met dwangverpleging opgelegd tegen Yge V. (56), de oud-schaakgrootmeester uit Haren. Hij is in Haren bekend als de man die een tijdje woonde in een tentje in het Noordlaarderbos. Ook verschenen in onze krant artikelen over zijn visie op de wereld.

Parallel aan zijn opmerkelijke leefwijze en theorie├źn liep er een tweede rode draad door zijn leven. V. heeft conflicten met zijn familie en die strijd levert hij door het verspreiden van beschuldigingen via social media. Dit wordt hem zwaar aangerekend, hoewel hij tegelijk na onderzoek in het Pieter Baan Centrum ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard. V. zou lijden aan stoornissen.

Zijn echtgenote liet vorig jaar in Haren de Krant weten gebukt te gaan onder de (in haar ogen) onterechte verwijten aan haar man.

1 reactie

Mijn Tisch zegt:

Herstel. Alhoewel ik (zijn echtgenote) in zekere zin wel een soort slachtoffer ben van deze poppenkast, ga ik nergens onder gebukt. Onze strijd tegen de werkwijze van psychologen, psychiaters en de farmaceutische industrie gaat gewoon door…Zie ook onze Facebook: Mijn Tisch.
En voor mensen met een hart EN inhoud:
in deze filmpjes bespreek ik hoe dit Pieter Baan Centrum Rapport tot stand is gek’omen.
Hier is hoe het echt zit: https://youtu.be/5lYut_KcTY8 (deel 1 van de 5). De Groeten.

19 februari 2020 om 13:08

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.