De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 15 oktober, 2019

woensdag 03 juli 2019

Nieuws:

Informatieavond over werkzaamheden aan de weg Groningen-Hoogezand

Door: Redactie

Op dinsdagavond 9 juli is er een inloopavond over de geplande werkzaamheden aan de N860 (Rijksweg West, Westerbroek). Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u binnenlopen in Hotel van der Valk Westerbroek, Rijksweg West 11 in Westerbroek.

De N860 is de provinciale weg tussen de Stad Groningen en Hoogezand en is aan groot onderhoud toe. De werkzaamheden bestaan uit het verbreden en opnieuw asfalteren van de weg en het aanliggende fietspad en het vervangen van de damwanden langs het Winschoterdiep. Ook wordt er een oude gasleiding verwijderd door het bedrijf SPIE, in opdracht van de Gasunie. Deze gasleiding ligt naast de N860, parallel aan de weg.

Stremming en omleidingsroute
Vanwege deze werkzaamheden is de weg soms gedeeltelijk of helemaal gestremd voor het verkeer en wordt dan omgeleid. Het is niet voor alle werkzaamheden noodzakelijk om de weg te stremmen. Men voert de werkzaamheden in gedeeltes uit in de periode van augustus 2019 tot aan het najaar van 2020. Vanaf 9 september tot en met 4 oktober 2019 zal de weg gestremd zijn tussen de Waterhuizerbrug en de Westerbroeksterbrug.

Tijdens de inloopavond van 9 juli vertellen medewerkers van de provincie Groningen en SPIE over de werkzaamheden, de stremmingen, omleidingsroutes en de planning.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.