De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 18 April, 2024

donderdag 08 juli 2021

Nieuws:

Intermezzo uit voorzorg paar dagen gesloten

Door: Redactie

Enkele medewerkers van Intermezzo aan de Rijksstraatweg in Haren zijn positief getest op Corona. Mede gelet op de huidige oplopende besmettingscijfers heeft de directie van het bedrijf besloten de zaak tot nader order te sluiten.

Medewerkers houden zich altijd aan de basisregels van 1,5 meter afstand en extra handhygiëne. Desalniettemin leek het uitbater Gert Bruns voor de gemoedsrust van zowel gasten als medewerkers beter om een pas op de plaats te maken. Naar verwachting zal de sluiting enkele dagen duren.

5 reacties

Freek zegt:

Is het personeel dan nog niet gevaccineerd? Zou wel moeten in deze tijd..

Jan zegt:

Mij dochter 24 jaar is 2 x gevaccineerd met Pfizers.mijn zoon 20 en dochter 23 jaar zijn met Jansen gevaccineerd. Toch kun je een werknemer.Niet verplichten om gevaccineerd te worden .voor de werkgever is dit natuurlijk heel vervelend. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iedereen al zijn eerste prik heeft gehad. Dan kun je ook nog het coronavirus krijgen in een lichte variant. Ik hoop dat intermezzo snel weer open kan.

Paul zegt:

Gevaccineerd zijn betekent niet dat je niet besmet kunt raken.
Vaccinatie is geen vrijwaring van het virus maar de gevolgen voor je gezondheid zullen minder ernstig zijn.

Martin zegt:

Het mag algemeen bekend zijn dat ook als men gevaccineerd is je gewoon besmet kan geraken en dus positief getest kan worden. Een heel wijs en vooral veilig besluit! Ondanks dat de verleiding voor een ondernemer in nood hoog kan zijn in deze tijden.

Rolf zegt:

Beterschap en sterkte

Wilt u reageren?




Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Gemeente wil vreemdparkeren in woonwijken ontmoedigen. Bent u het daarmee eens?

Ga naar het Poll archief