De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 19 Juli, 2019

vrijdag 30 november 2018

Nieuws:

Jacob Boonstra waagt nieuwe kans voor Provinciale Staten

Door: Redactie

Jacob Boonstra (CDA) uit Haren staat op de kieslijst van zijn partij voor de Provinciale Staten verkiezingen van 19 maart 2019. Boonstra haalde de gemeenteraad van Groningen niet.

De kieslijst voor Provinciale Staten wordt aangevoerd door Patrick Brouns uit Haren. De eerstvolgende Harenaar is Jacob Boonstra op een kansrijke plek 5.

3 reacties

Hans Duijser zegt:

Nou hoe durft het CDA Patrick als eerste te plaatsen? De man die de Harenaars heeft overgeleverd aan de stad en dat terwijl de meerderheid van de Harenaars dat helemaal niet wil??

Nee, wat mij betreft moet Jacob naar plek één en Patrick onderaan op een onverkiesbare plek wil het CDA nog geloofwaardig overkomen.

2 december 2018 om 13:48
Fan van Haren zegt:

Helaas vindt het CDA het blijkbaar prima dat politici snoeiharde leugens vertellen en beloften verbreken. Van een van de laatste geloofwaardige partijen is ook bij het CDA het roer omgegaan. Ik vind het een doodzonde dat een partij deze chantage praktijken gedoogd en zelfs beloond. Ongelofelijk. En jammer voor Jacob Boonstra die onder de Limburger Patrick B. op de lijst wordt geplaatst. Normen en waarden staan niet bovenaan de criterialijst van het CDA.

3 december 2018 om 20:20
Jaap Jan Vels zegt:

tja, mijn stem krijgen ze op deze manier ook niet….

4 december 2018 om 09:56

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.