De krant die je leest van A tot Z
Zondag 5 december, 2021

dinsdag 09 juli 2019

Nieuws:

Napraat-avond woensdag in brandweerkazerne Haren inzake grote brand Emmalaan

Door: Redactie

Zondagavond 30 juni rond 21.00 uur brak brand uit aan de Emmalaan. Het bedrijfspand waar Mango Mobility was gevestigd werd verwoest. Er vielen geen gewonden, maar de vuurzee deed wel ruiten aan de overzijde van de straat springen. Het publiek was onder de indruk van het geweld van deze vlammenzee.

De brandweer van Haren en de Veiligheidsregio Groningen stellen dat dit een behoorlijke impact heeft gehad op de omgeving. “Daarom zetten wij woensdagavond 10 juli de deuren van de brandweerkazerne in Haren open voor iedereen die vragen heeft rondom deze brand”, aldus een persbericht.

Brand met veel rookontwikkeling
Het was een fikse brand met veel rookontwikkeling. Ook moesten mensen tijdelijk hun huis verlaten. “Wij kunnen ons voorstellen dat mensen geschrokken zijn en misschien vragen hebben over brandveiligheid en over de inzet van de brandweer bij deze brand. Daarom zijn wij woensdagavond 10 juli bij de brandweerkazerne aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook vertellen we dan meer over mogelijke oorzaken van (woning)branden en het nut en de noodzaak van werkende rookmelders.”

Voor wie? Iedereen die vragen heeft rondom deze brand of behoefte heeft om met de brandweer te spreken is van harte welkom om langs te komen.
Wanneer: Woensdag 10 juli Tijdstip: 17.00 – 20.00 uur Locatie: brandweerkazerne, Westerse Drift 5, Haren

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.