De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 19 Juli, 2019

zaterdag 11 mei 2019

Nieuws:

Nog geen daders van twee straatroven nabij Scharlakenhof gepakt: wie heeft namen horen noemen?

Door: Redactie

Op 23 april laat in de avond werd een fietser overvallen op het Westerveen in Haren. Hem werden met geweld bezittingen afgenomen. De daders zijn gevlucht in de richting van Glimmen. Op 27 april werd even verderop, op het stille fietspad tussen Westerveen en Scharlakenhof, ook in de late avond een fietser overvallen en beroofd van o.a. zijn fiets, die later in Oosterhaar is teruggevonden. Ook bij deze beroving werd geweld gebruikt.

De recherche heeft de zaak in onderzoek. Er zijn tips die in de richting wijzen van mogelijke daders en die worden door de politie onderzocht. De impact op de slachtoffers is aanzienlijk en dat zullen de daders zich wellicht niet realiseren.

OPROEP
Ben je één van de daders of heb je in je vriendengroep horen spreken over deze overvallen? Verzamel je moed en geef je informatie door aan de politie, zodat zaken rechtgezet kunnen worden. Bel 0900-8844. Mocht je liever reageren via de redactie van deze krant: mail redactie@harendekrant.nl. De informatie wordt dan overigens ook aan de politie doorgegeven, desgewenst anoniem.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.