De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 15 oktober, 2019

dinsdag 02 juli 2019

Nieuws:

PlasBossinade en Hockeyclub Groningen verlengen sponsorrelatie

Door: Redactie

Hockeyclub Groningen (GHHC) en advocaten- en notarissenkantoor PlasBossinade hebben de sponsorrelatie voor drie jaren verlengd. Naast de gebruikelijke sponsorafspraken is PlasBossinade ook naamgever van het traditionele familietoernooi van de hockeyclub.

Peter Fousert, advocaat en bestuursvoorzitter van PlasBossinade, is ingenomen met de verlenging: “Groningen is een bruisende vereniging waarmee we al jaren zijn verbonden. De naamgeving van het familietoernooi past goed bij onze dienstverlening aan particulieren. Daarnaast is Groningen ook een club van ondernemers. Met hen kunnen we dankzij de sponsoring ook op een sportieve manier in contact blijven.”

“Wij hebben een heldere lange termijnvisie als vereniging”, zegt hockey-voorzitter Maurice de Wilde, “waarin topsport, breedtesport en gezelligheid hand in hand gaan. Lange termijn relaties als die met PlasBossinade passen perfect in dat beleid.”

Vrijdag 21 juni werd de sponsorovereenkomst getekend tijdens de jaarlijkse Haringparty van Hockeyclub Groningen. Peter Fousert, bestuursvoorzitter van PlasBossinade, en Maurice de Wilde toostten daar op de hernieuwde samenwerking.

GHHC
Hockeyclub Groningen heeft 1.300 leden en biedt hockeymogelijkheden voor alle leeftijdscategorieën (van 4-88) en voor elk niveau. Trainers en staf zorgen voor de beleving van de hockeysport die bij de doelgroep past: van topsport en landelijke en regionale competities tot ouderhockey, gehandicaptenhockey en bedrijvenhockey.

PlasBossinade
PlasBossinade advocaten en notarissen is een toonaangevende juridische dienstverlener in Noord-Nederland. Hun kennis is geconcentreerd in de stad Groningen. Daarnaast heeft het notariaat ook in Rotterdam en Haren vestigingen. PlasBossinade behartigt de juridische zaken van veel grote tot kleinere ondernemingen, overheden, instellingen en particulieren in Noord-Nederland en daarbuiten.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.