De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 19 Juli, 2019

maandag 29 april 2019

Nieuws:

Twee keer straatroof nabij Scharlakenhof

Door: Redactie

Afgelopen zaterdagavond rond 23.30 uur is een 49-jarige fietser beroofd op het stille fietspad tussen Westerveen en Scharlakenhof in Haren.

Het fietspad is donker en verlaten en omzoomd door bossages. Drie voortvluchtige daders hebben de fietser overmeesterd en beroofd van zijn fiets en zijn tas. Kort na de melding heeft de politie in de buurt gezocht naar de straatrovers, echter deze werden niet aangetroffen. Wél werd zondag in het kader van deze zaak onderzoek gedaan aan de Ruigelaan in Haren. Nadere informatie daarover ontbreekt.

Een paar dagen eerder, op dinsdagavond, heeft een soortgelijke beroving plaatsgevonden op vrijwel dezelfde plaats. De politie vraagt om tips: 0900-8844.
Wilt u liever uw tip doorgeven aan de redactie van deze krant, mail dan aan redactie@harendekrant.nl. Uw informatie wordt discreet verwerkt.

2 reacties

InwonervanHaren zegt:

Ruigelaan… doet me denken aan andere criminelen. Echtpaar en hulpje op boeven pad?

29 april 2019 om 19:22
Q zegt:

Dan ga ik ervan uit dat de Politie toch al zicht heeft op de daders. Waarom ga je anders voor een overval in de nabijheid van Scharlakenhof aan de andere kant van Haren onderzoek doen?

Redactie zegt: Er waren sporen aangetroffen aan de Ruigelaan, die te koppelen waren aan de overval. Tips zijn nog steeds welkom 0900-8844.

30 april 2019 om 12:54

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.