De krant die je leest van A tot Z
Zondag 21 Juli, 2019

woensdag 15 mei 2019

Nieuws:

Verhuizing Boomker Boeken nu 100% zeker

Door: Redactie

De coöperatieve boekhandel Boomker gaat verhuizen naar het Raadhuisplein 7. Dat is nu 100% zeker. Deze week is het huurcontract getekend en de leden van de coöperatie hebben ingestemd met de plannen. Na 101 jaar verhuist de winkel van de Rijksstraatweg 205 naar het Raadhuisplein. De feestelijke heropening staat gepland op 27 september.

Deze verhuizing staat niet op zichzelf. Want Echte Bakker Haafs, die ook is gevestigd aan het Raadhuisplein, gaat ook een deel van het winkeloppervlak huren. Daardoor ontstaat een mooie combinatie van boeken snuffelen, koffie drinken en een broodje eten. De verbouwing van het pand, waar voorheen o.a. Action en de C1000 waren gevestigd, wordt in de zomermaanden uitgevoerd.

2 reacties

Joke zegt:

Het is de laatste tijd zeer opvallend dat veel nieuwbouw winkelpanden leeg staan in het centrum. Ook winkeliers die er de brui aan geven (Bertram, Klaas Dillema). Veel m2 lege winkelruimte, en de gemeenteplannen voor nieuwbouw op het plein worden weer van stal gehaald. Ik hoorde dat er toch groots gebouwd gaat worden op het Haderaplein.

20 mei 2019 om 07:46
Q zegt:

@joke ben het met je eens. In bv alleen al de brinkhorst staan er paar winkelpanden leeg, Verbouw die dan eerst. Oh en laat ze dan ook eens die fietsers die niet doorhebben dat het een loopgebied is aanpakken. Bovendien snap ik ook niet de reden van Boomker. Ze zeggen dat je er makkelijker kan parkeren. Je kan je auto nu ook neerzetten bij de Jumbo op de parkeerplaats en is het maar een klein stukje lopen naar de winkel.

22 mei 2019 om 16:03

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.