De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 20 februari, 2020

dinsdag 11 september 2018

Nieuws:

Advertorial: Behoefte aan een zakelijke taalcursus?

Door: Redactie

Heb je het gevoel dat je tekortschiet op zakelijk gebied vanwege een taalbarrière? Dan is een zakelijke taalcursus wellicht een uitkomst. Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we zakelijke trainingen op maat in diverse talen. “We hanteren een persoonlijke aanpak. Zo kunnen we de cursus volledig aanpassen op de wensen van onze klanten”, aldus Ian Reitsma, mede-eigenaar van Ziggurat Taaltrainingen. Een taalcursus op maat is mogelijk voor jezelf, maar ook voor meerdere collega’s die in een groepje een cursus volgen.

Zakelijke taalcursus
Ons vaste team bestaat uit hoogopgeleide taaltrainers, taaladviseurs en didactische ontwikkelaars. Ook beschikken we over een vast netwerk van hoogopgeleide freelance-taaltrainers. Dit heeft ertoe geleid dat de taalcursussen die we geven zeer divers zijn. Op dit moment kunnen we een zakelijke cursus verzorgen voor het Engels, Duits, Frans, Nederlands en een tiental andere talen.

“Dankzij onze op maat gemaakte taaltrainingen kunnen onze klanten betere resultaten behalen op de werkvloer.”

Taalcursussen op maat
Wat is de werkwijze van Ziggurat Taaltrainingen in het kort? Allereerst nodigen we de deelnemer uit voor een gratis intakegesprek. Naar aanleiding van dit intakegesprek en een taaltest doen we een voorstel voor het persoonlijke leertraject. Zo maken we de taaltraining voor je op maat. De op maat gemaakte training bestaat uit een combinatie van een doelgerichte e-learning en de lessen van de taaltrainer.

Onderzoek
Ian: “Standaardtaaltrainingen werpen niet genoeg vruchten af. Daarom geven wij vooral taaltrainingen op maat. We onderzoeken wat de cursist nodig heeft. Wat zijn de onderwerpen waarover hij of zij in de betreffende taal moet spreken? Wat is de bedrijfscultuur in de branche van dat specifieke land? Met dergelijke zaken houden wij allemaal rekening.”

Voordelen meertaligheid
Onze klanten zijn overwegend professionals, bedrijven, instellingen en overheden. Voor deze doelgroepen biedt meertaligheid grote voordelen. “Dankzij onze op maat gemaakte taaltrainingen kunnen klanten betere resultaten behalen op de werkvloer. Bovendien hebben ze een grotere kans op het sluiten van mooie deals in het buitenland”, aldus Ian. Verder geven we regelmatig trainingen aan expats die meer aansluiting willen met Nederlanders, hun collega’s en de arbeidsmarkt.

Engels: https://ziggurattaaltrainingen.nl/taaltrainingen/taalcursus-engels
Duits: https://ziggurattaaltrainingen.nl/taaltrainingen/taalcursus-duits

Meer informatie
Wil je meer weten over onze zakelijke taalcursussen? Bijvoorbeeld een cursus Zakelijk Engels, Zakelijk Duits of Nederlands? Neem dan vooral contact op door te bellen, te e-mailen of door middel van het invulformulier op onze website. We voorzien je graag van meer informatie of de mogelijkheden te bespreken voor een taaltraining.

Contact: 050-7200202 of kijk op www.ziggurattaaltrainingen.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.