De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 4 december, 2020

vrijdag 10 juli 2020

Nieuws:

Algemeen informatief: Dresscode bij het sporten? Kwaliteit mag gezien worden!

Door: Redactie

Het is geen dagelijks onderwerp, maar wel een belangrijke: sportkleding en dan in het bijzonder de sportbh. Vrouwelijke sporters weten hoe belangrijk deze is. 

In ons land moeten we er nog even aan wennen, in Amerika is het geen trend maar de gewoonste zaak van de wereld en eigenlijk de dresscode voor vrouwelijke sporters: een sportlegging of korte broek met daarboven een sportbh. Een mooie sport bh. 

Vergelijk dat even met onze sportsters die je regelmatig tegenkomt op fietspaden, in parken en bij sportclubs. Ze dragen de sport bh verstopt onder een groot shirt, met daaroverheen zelfs nog af en toe een heuptasje geknoopt. 

Het jaargetijde leent zich voor het laten zien van je sport bh

Natuurlijk moet de temperatuur het toelaten, maar dat is dan ook waarom we er hier melding van maken, want die temperaturen worden in dit jaargetijde alleen maar beter voor het laten zien van je sport bh. Een goede en mooie sport bh heeft een fantastische pasvorm, sluit mooi aan op je lijf en heeft de meest leuke kleuren en prints. Die mag gezien worden. Als voorbeeld noemen we hier een Anita sport bh. In rood, blauw of geel of met een tattooprint bijvoorbeeld. 

Sport bh’s zijn een investering. Kies je voor kwaliteit dan kies je ook voor duurzaamheid. Dat geldt voor je totale sportoutfit. Vaak zijn bij die bh’s zelfs toffe sportleggings te krijgen, zodat jouw outfit matcht. Ziet er mooi uit, zit lekker, voelt lekker, sport beter. 

Kwaliteits bh’s schuren en knellen niet

Kwaliteitskleding voor het sporten betaalt zich altijd uit in comfort en ontspannen sporten. Je moet er niet aan denken dat er een bandje knelt of een sluiting schuurt. Dat is bij kwaliteits bh’s niet het geval. 

Laat die prachtige sport bh zien. Wordt het straks in september weer minder warm dan kun je die tijd nog verlengen met overwinteren in Spanje met La Casita. Doe je daar je workout of hardlooprondje. Kortom; deze producten zijn het hele jaar te gebruiken en doe dat ook. Uiteindelijk draag je er een shirt overheen, maar ook dan geldt: de bh moet naadloos bij je passen. Je moet deze eigenlijk niet eens voelen. 

 

6 reacties

qué zegt:

Nou ja, wat is dit voor raar artikel. Ten eerste “vrouwelijke sporters weten hoe belangrijk deze is.”???
Zou erg raar zijn als mannelijke sporters dat ook zouden weten….

Het is duidelijk komkommertijd bij Haren De krant.

13 juli 2020 om 11:17
Niels zegt:

@qué
Met “Algemeen Informatief” wordt bedoeld dat dit een advertorial is: reclame vermomd als een echt artikel.

16 juli 2020 om 10:43
A. Smit zegt:

@qué
Het gaat hier waarschijnlijk om een zogenaamde advertorial: een als redactiestuk vermomde advertentie. Klik maar eens op die links in het artikel.

Redactie zegt: Wij plaatsen deze artikelen in samenwerking met een commercieel redactiebureau. De artikelen voldoen aan onze kwaliteitsnormen voor advertorials. Samen met de banners zijn dit de inkomsten waardoor deze website wordt gefinancierd.

17 juli 2020 om 12:43
Jacob zegt:

Het is een advertorial. Noem het dan ook zo. Dit ‘Algemeen informatief’ is eigenlijk de boel wat belazeren want het gaat gewoon om het adverteren en niet om de informatie.

Redactie zegt: Vanwaar deze agressie? U beschuldigt de krant van ‘belazeren’. Praat u vaak zo?

25 juli 2020 om 08:11
Jacob zegt:

Agressie? Ik vind dat ik het zeg zoals het is. Dat u het daar niet mee eens bent snap ik.
Maar ik vind het gewoon clickbait.

Redactie zegt: Agressie zit in uw woordkeuze ‘belazeren’, want dat betekent ‘bedriegen’. Jammer, uw schijn-openheid draagt niet bij aan een gedachtenwisseling.

28 juli 2020 om 10:33
Jacob zegt:

Als u ‘de boel wat belazeren’ al te erg vindt, wat zou dan uw omschrijving zijn van een vlag die de lading niet dekt?
U valt over een woord maar gaat niet in op waar het om gaat. Maar goed. Het is mij wel duidelijk, op deze manier komen we nooit bij elkaar.

Redactie zegt: Als u bezwaar heeft tegen gesponsorde artikelen is dat natuurlijk uw goed recht. Gesponsorde artikelen en banners (advertenties) vormen de financiële basis van deze website. Voor niets gaat de zon op, het zal ergens van betaald moeten worden en gratis bestaat niet. Om die reden plaatsen we banners en gesponsorde artikelen. Heeft u daartegen bezwaar? Of zou u zich betaald willen abonneren op nieuwssites? Wat betreft de titel ‘algemeen informatief’: dat is een keuze die natuurlijk te maken heeft met ‘verleiding’ van de lezer (zoals kopregels boven artikelen ook bedoeld zijn om de lezer te interesseren). Dat heeft naar onze mening niets met belazeren (of bedriegen) te maken. U ziet het, waar stoten onder de gordel achterwege blijven, komt heus wel een dialoog tot stand. Zo simpel is het en dat zou online vaker moeten gebeuren. Dank voor uw feedback, want die is altijd gewenst.

28 juli 2020 om 13:34

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.