De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 20 februari, 2020

vrijdag 20 september 2019

Nieuws:

Fietser aangereden op Kerklaan

Door: Redactie

Donderdagmiddag is een fietser gewond geraakt nadat deze was aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde nabij de rotonde Kerklaan-Kromme Elleboog.

De wielrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de aanrijding kon gebeuren is niet duidelijk.

Foto: P. Wind 112Groningen/Haren de Krant

6 reacties

Joke zegt:

En de wethouder maar zeggen dat in Haren de verkeersveiligheid niet in gevaar is als straks een drie keer zo grote supermarkt in het centrum komt!

22 september 2019 om 09:42
Jeroen zegt:

De oorzaak zal zeer waarschijnlijk wel zijn dat de auto zich niet ‘als gast’ gedragen heeft. Sowieso gebruikt het gros van het autoverkeer Haren als racebaan. Waarbij ook geregeld mobiele apparaten voor de nodige afleiding zorgen. Het is 30 in Haren!

22 september 2019 om 16:19
Samenwerken zegt:

Zullen we in plaats van met vingers te wijzen met elkaar afspreken dat we in een dorp met lommerrijke lanen, schoolgaande kinderen en druk bezette wegen samen met elkaar verantwoordelijk zijn. Voor een ongeluk zijn meestal minstens twee deelnemers nodig, in plaats van steeds een dader te zoeken en te klagen over wat er (nog) niet op orde is, kunnen we ook kijken of we elkaar kunnen helpen niet in de problemen te komen. Let op elkaar, kom elkaar tegemoet in het verkeer, geef elkaar de ruimte, neem/claim niet je recht, maar werk samen!

24 september 2019 om 22:37
he zegt:

Heeft de ambulance deze wielrijder aangereden?

25 september 2019 om 09:14
Q zegt:

@he. Lijkt me logisch dat het gewoon een momentopname is en dat het puur toeval is dat de fiets en ambulance in hetzelfde shot zijn beland

25 september 2019 om 14:53
Q zegt:

Nou moet ik wel zeggen dat er in de straten rondom de rotonde bij waar dit gebeurt is veelal te hard word gereden. In alle straten geld 30 km per uur, maar word door veel automobilisten harder gereden. Dit draagt zeker een groot deel bij aan het gevaar en is ook denk ik de hoofdreden dat de situatie bij Rummerinkhof zo gevaarlijk is geworden. Bovendien schijnen veel mensen tegenwoordig niet meer te begrijpen wat de functie is van Haaientanden op de weg.

25 september 2019 om 14:56

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.