De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 18 Juli, 2019

woensdag 07 november 2018

Nieuws:

VV Gorecht rouwt om verongelukte Joran

Door: Redactie

De 20-jarige Joran van der Steeg uit Haren is dinsdagochtend om 7.55 uur met zijn auto verongelukt. Hij kwam op de N36 bij Ommen (tweebaansweg) in botsing met een vrachtwagen en overleefde het ongeval niet. De chauffeur van de vrachtwagen bleef vrijwel ongedeerd.

Joran is de zoon van Wietze en Astrid van der Steeg uit Haren, die binnen VV Gorecht zeer actief zijn als vrijwilligers. Astrid leidt het G-voetbal, waar hun zoon Robert voetbalt. Verder waren beiden actief op andere fronten van de voetbalvereniging. Juist daarom is het nieuws van het tragische ongeval binnen de vereniging ingeslagen als een bom. “Hen overkomt een geweldig groot drama. We zijn er stil van”, staat op de website van VV Gorecht te lezen. Dinsdagavond was er een speciale bijeenkomst waar mensen hun emoties konden delen. Het was volgens één van de aanwezigen een ‘ontroerend en intens’ samenzijn.

 

De bovenstaande foto is vorige week vrijdag, 2 november gemaakt in Restaurant Kasteel Heemstede, waar Joran een lunch mocht verzorgen. Zijn moeder en oma waren daarbij aanwezig.

Joran was in opleiding voor kok en had talent. Hij zat op de Cas Spijkers Academie en behaalde dit jaar de finale van de kookwedstrijd van Yamafood. Hij mocht toen een keer koken in restaurant Librije te Zwolle. Voor de opleiding was hij naar Ede verhuisd, maar in de weekends was hij meestal in Haren te vinden. De politie heeft gisteren een oproep gedaan aan automobilisten die het ongeval hebben zien gebeuren. Kennelijk is de toedracht nog niet helemaal duidelijk.

Berichtgeving over het ongeval: https://www.destentor.nl/vechtdal/dode-bij-ongeval-n36-bij-ommen-is-20-jarige-man-uit-ede~a58262d9/

3 reacties

Jan Broekman zegt:

Wat een vreselijk drama.. Heel veel sterkte voor de familie.

7 november 2018 om 10:37
Joke Poelstra zegt:

Heel erg geschrokken, wat een vreselijk drama. Heel veel sterkte gewenst.

7 november 2018 om 12:19
andriesjacobvanderla zegt:

hierbij wil ik astrid en wietse condoleren met dit zware verlies

8 november 2018 om 10:31

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.