De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 16 April, 2021

woensdag 17 februari 2021

Nieuws:

Advertentie: Kansen en mogelijkheden zien in deze bijzondere tijd! Holiskin Haren.

Door: Redactie

Sinds half december zijn de contactberoepen voor de 2e keer voor een langere periode gesloten. Natuurlijk is dat vervelend, maar het biedt ook ruimte en kansen voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, aldus Wendy Berends van huidpraktijk Holiskin in Haren. ‘Stilzitten en lijdzaam afwachten is niet mijn ding’.

Wendy: ‘In de afgelopen jaren is er nogal wat veranderd. Niet alleen in de wereld, maar ook bij mij. Er is een bijzonder soort van bewustwording ontstaan, een gevoel dat dingen anders kunnen, er meer uit het leven te halen valt en je lekkerder in je vel zou kunnen zitten. Maar ook om dit op een manier te doen die de aarde zo min mogelijk belast. Sterker nog, om de natuur daar onderdeel van te laten zijn.‘

‘In de afgelopen 9 jaar hebben wij honderden vrouwen in onze behandelstoel mogen ontvangen. En tijdens de behandelingen is er tijd, tijd om te praten over hoe het met je gaat, hoe je je voelt en wat je beweegt in het leven.

Daaruit kwam heel duidelijk naar voren dat veel vrouwen worstelen met hoe ze om moeten gaan met alle taken die op hun schouders liggen. Er weinig tijd is om te voelen wat ze nodig hebben en fysieke en mentale grenzen gemakkelijk overschreden worden. Dit levert stress en negatief gedrag op. Het resultaat? Een huid die puistjes, voortijdige veroudering en/of gevoeligheid laat zien. Vaak kwam dan ook de vraag: kunnen jullie mijn huidzorgen oplossen? Natuurlijk doen we dat, met liefde! Maar zoals je kunt lezen, is dan alleen een crèmepje smeren niet voldoende.’

En daarom ontwikkelde Wendy het ‘Lekker in je Vel’ programma! Een online cursus die je in 6 weken alle handvatten geeft om weer lekker in je vel te komen. Voor veel mensen iets dat ze juist nu heel goed kunnen gebruiken. Afgelopen zondag, op Valentijnsdag, startte de allereerste groep dames. De reacties tot nu toe zijn zeer lovend!

Kijk voor meer informatie op www.holiskin.nl of volg Holiskin op Instagram via @holiskinofficial

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.