De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 18 september, 2020

woensdag 01 juli 2020

Nieuws:

Advertentie: Verbeteren en onderhouden van kracht en conditie bij fit20

Door: Redactie

fit20 is een unieke en innovatieve oefentraining waarmee u sterker en soepeler wordt en blijft.

In 20 minuten per week traint u altijd onder persoonlijke begeleiding, zonder om te kleden, op afspraak en met gegarandeerd resultaat.
Deze training is ideaal voor (werkende) mensen die weinig tijd hebben of die het naast hun drukke levens niet altijd op kunnen brengen om te gaan sporten.
“Door fit20 heb ik meer energie en minder klachten. Tuinieren, traplopen, golfen of andere sport gaan me makkelijker af.”

Iedereen ouder dan 18 jaar is welkom. Wij spelen extra goed in op bijvoorbeeld amateursporters, ondernemers, senioren die sterker willen worden. Wij worden gezien als oefentraining voor of na een operatie, of als u een fysio-/revalidatietraject hebt doorlopen. Eén intensieve training per week is al voldoende om resultaat te boeken. In minder dan een half uur werkt u aan uw conditie en krachtontwikkeling. Vrijwel iedereen merkt onmiddellijk een verbetering: cliënten voelen zich fitter en meer ontspannen.

U kunt in deze regio terecht bij:
fit20 Haren, Felland Noord 12c in Haren

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor 1 augustus 2020, dan krijg je 2 GRATIS KENNISMAKINGSTRAININGEN: Via www.fit20haren.nl, of bel met: 050-2111 789

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.