De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 18 september, 2020

zaterdag 27 juni 2020

Nieuws:

Donderdag en vrijdag a.s. stremming op Vondellaan in Haren

Door: Redactie

Het kruispunt Vondellaan/Slauerhofflaan wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer op 2 en 3 juli van 07.00 tot 17.00 uur. De tijd daartussen is de weg open voor doorgaand verkeer. Op de tijden wanneer er aan de weg gewerkt wordt, is het voetpad wel toegankelijk. Fietsers moeten even afstappen en kunnen na de kruising weer verder fietsen. Het verkeer wordt via een andere route omgeleid.

Het kruispunt wordt geasfalteerd omdat bewoners last hadden van trillingen door voorbijkomend verkeer. Het probleem zit waarschijnlijk in de putten in het wegdek en in de materiaalovergangen van asfalt naar bestrating. Als er auto’s voorbij rijden geeft dat trillingen.

Meer informatie
Verwacht u problemen door deze werkzaamheden? Of hebt u vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op Ronald Rosman van de gemeente Groningen via t. 14 050. Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jan Jaap Gorter van Sjouke Dijkstra Wegenbouw via t. 06 129 642 88.

1 reactie

Peter zegt:

Gisteren meldde het Dagblad van het Noorden dat de Waterhuizerbrug er van 6 juli tot 14 augustus uit ligt. Dus we kunnen deze zomer niet via de Ebelsweg het dorp verlaten. Vooral voor inwoners van Oosterhaar heeft dit nogal wat impact. Ik dacht ik meld het even.
https://www.dvhn.nl/groningen/midden-groningen/Waterhuizerbrug-in-Waterhuizen-zes-weken-gestremd-voor-opknapbeurt-25796945.html

27 juni 2020 om 09:53

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.