De krant die je leest van A tot Z
Maandag 20 Mei, 2024

vrijdag 19 juni 2020

Nieuws:

Hoe gaat het nu met: Rob en Angela Swarte (voorheen Intertoys Haren)?

Door: Redactie

In 2006 kondigen Rob en Angela Swarte op onze voorpagina aan naar Portugal te verhuizen. Ze hadden in 2005 hun speelgoedwinkel in De Brinken (Intertoys) verkocht om de weg vrij te maken naar eigen keuzes. In goed overleg met hun zoon en dochter (toen 14 en 11 jaar) werd een stuk grond met ruïne aangekocht in de buurt van Faro (Moncarapacho) om er vakantieverblijven te realiseren.

In de krant zei Angela toen: “Het ergste wat ons kan overkomen is dat het niet lukt en dat we moeten terugkeren naar dit prachtige Nederland. Daar zullen we dan de draad weer moeten oppakken. Is dat een ramp?” Hoe gaat het nu met ze? “Het gaat heel goed met ons”, zegt Rob Swarte als we hem bellen in Moncarapacho.

Hun relaas leest u in Haren de Krant, die van 24-26 juni wordt verspreid in Haren en omgeving.

Foto: hun voorpaginanieuws in 2006.
Foto: Het paradijs in Portugal

2 reacties

rolf zegt:

Waren toen hele aardige mensen die hun vaste klanten kenden en open stonden voor een praatje. Tegenwoordig is dit helaas niet vaak meer zo. Ook Swarte Sr. (vader van) was altijd een aardige man en ze hadden altijd goede adviezen als je iets niet kon vinden voor iets vervangends.

Kan menig ondernemer tegenwoordig een voorbeeld aan nemen

Joost Klein zegt:

Als jongetje kwam ik onmenselijk vaak in “Zwarte” zoals we de speelgoedwinkel thuis noemde. Meestal om – samen met Rob – de nieuwste Nintendo spelletjes uit te proberen. Ook heb ik een periode kwijlend voor de GI-joe poppetjes gestaan om uiteindelijk van m’n zakgeld een nieuw item te kopen. Ik weet nog dat Rob heel enthousiast was over een Nintendo spelletje “The Goonies”. En hij had gelijk. Ik kocht het van m’n zuurverdiende zakgeld en heb er jaren en jaren plezier van gehad!

Wilt u reageren?




Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ik mis een goede sportwinkel in Haren.

Ga naar het Poll archief