De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 20 februari, 2020

donderdag 01 november 2018

Nieuws:

Wie reed Carolien’s auto in Haren aan en reed vervolgens door?

Door: Redactie

Ongeloof en boosheid. Carolien Hester werkt in de thuiszorg (Icare) en parkeerde dinsdag 30 oktober tussen 09.20 en 10.50 uur aan de Westersedrift in Haren.


Toen zij na haar werkzaamheden terugkwam bij de auto bleek die te zijn aangereden. Er werd door de veroorzaker geen briefje achtergelaten. De schade is begroot op 5000 euro. Daarom deze oproep:

1. Wie heeft dinsdagochtend iets verdachts gezien?
2. Wie ziet in zijn/haar omgeving een auto met plotselinge schade, die is te herleiden naar een ritje door Haren op dinsdagochtend?
3. Wie heeft de schade veroorzaakt en is van schrik doorgereden? Laat die persoon zich melden, om de zaak af te wikkelen.

Reacties: Carolien Hester tel.06-12504907

De politie heeft de zaak in onderzoek.

2 reacties

noujazeg zegt:

Nou ja, zeg. Zoiets kun je ook niet ‘niet gemerkt’ hebben. Doelbewust weggereden dus. Tenzij het een vrachtwagen is met bijvoorbeeld een aanhanger. En gezien de hoogte van de schade (hoog boven de wielkas) zou je bijna denken dat dit het geval is. Volgens mij moet je op zoek naar een vrachtwagen o.i.d. Dit kan niet een gewone personenauto zijn geweest.

1 november 2018 om 11:51
Bert harms zegt:

Ik denk namelijk ook aan een vrachtwagen kun je niet nagaan of daar een vrachtwagen moest lossen. Dat zou ik eerst proberen .succes ik hoop dat lukt.

1 november 2018 om 22:10

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.