De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 21 oktober, 2021

dinsdag 21 september 2021

Nieuws:

Odai durft het aan in Haren

Door: Redactie

Dit is Odai Alnjras (22), geboren en getogen in Syrië. De oorlog maakt in zijn thuisland alles kapot en hij nam daarom in 2015 de wijk naar Nederland. Hij was nog maar 16 jaar.

Zijn ouders en broer volgden hem op de weg naar de vrijheid en het gezin zag elkaar terug in Buitenpost. Daar koos Odai voor de horeca en na een stageperiode voelt hij zich sterk genoeg (hij spreekt onze taal prima) om nu zijn eigen zaak te beginnen. “Ik ben op zoek gegaan en kwam in Haren. Ik hoorde dat ik Marco Polo aan de Oude Middelhorst kon overnemen en toen ik daar kwam zag ik het direct zitten. Haren is een mooi dorp en er wonen lieve mensen, heb ik gemerkt.” Hij veranderde de naam in Pizzeria Elba.

Odai gaat de menukaart flink uitbreiden (afhaal en bezorgen): er zijn 64 soorten pizza (ook Turkse), broodjes, shoarma, schotels en noem maar op. Zijn zaak ligt erg gunstig voor afhalen voor Oosterhaarders, maar doordat hij bezorgers in dienst heeft kan heel Haren bij hem bestellen. Zijn broer werkt mee in de zaak, dus je zou het een familiebedrijfje mogen noemen. Meer op: www.pizzeriaelbaharen.nl

2 reacties

Lekker! zegt:

Al diverse malen eten gehaald vooral de shoarma is heerlijk! Een aanwinst voor ons dorp ga zo door!

21 september 2021 om 21:15
Kees zegt:

Je mag hier blijkbaar geen kritiek leveren. De pizza’s zijn niet best is mijn mening! Shoarma daarentegen prima! (Eerdere reactie werd niet gepubliceerd).

28 september 2021 om 17:33

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.