De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 25 februari, 2020

woensdag 27 november 2019

Nieuws:

Campagne over Haren komt van Dorpsfonds Haren

Door: Redactie

Dinsdag stonden er plotseling billboards in Groningen, waarin met ludieke statements duidelijk werd gemaakt dat Haren de ‘kers op de taart’ van Groningen is. Impliciet: Groningen heeft met Haren goud in handen gekregen.

Met de campagne wil het Dorpsfonds Haren vooral laten zien welke bijzondere kwaliteiten Haren heeft. Het Dorpsfonds heeft als missie om Haren op de kaart te zetten op het gebied van cultuur en winkelplezier. De doordenkertjes van deze campagne vestigen daarom de aandacht op Haren. Tot vandaag bleef onduidelijk wie achter deze campagne zat, maar nu maakt Emile Koopmans van het Dorpsfonds geen geheim meer van de intenties. De statements zullen ook nog verschijnen in kranten.

4 reacties

Ondernemer zegt:

Met het geld wat het Dorpsfonds hier nu aan uitgeeft hadden ze beter het “rondje Haren” eens af kunnen maken.. Staat er nu al jaren te staan zonder maar enige toevoeging te hebben.. Bijzonder hoor met andermans geld zulke acties uithalen..

28 november 2019 om 21:13
Inwoner van Haren zegt:

Een beschamende vertoning.

29 november 2019 om 10:19
Cees Bosman zegt:

Blijkbaar zat er voor dit jaar nog wat geld in de pot. Onbegrijpelijk wat men met deze actie wil bereiken. Het was vele malen beter geweest om het geld over te maken naar de voedselbank.

2 december 2019 om 14:24
Q zegt:

@Ondernemer geeft u niet al het antwoord op uw eigen vraag? Want als iets geen toegevoegde waarde heeft, waarom dan het afmaken? Ik persoonlijk heb het nut er niet van ingezien. Zou dat geld liever zien besteed worden in bv wat meer stadswachten in het dorp. Kunnen bv eens het parkeren op de laad- en losplaats voor de expert en het steeds fietsen door loopgebieden ( bv brinkhorst en de paden bij de visboer en de blokker) aangepakt worden

2 december 2019 om 15:53

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.