De krant die je leest van A tot Z
Zondag 9 Mei, 2021

vrijdag 13 november 2020

Nieuws:

Nieuw asfalt op Oude Middelhorst

Door: Redactie

Het asfalt van de Oude Middelhorst in Haren is toe aan vervanging.

Op maandag 23 november starten er werkzaamheden. Deze duren tot woensdag 9 december. De straat is tijdens de werkzaamheden vanaf de Middelhorsterweg tot aan de spoorwegovergang volledig afgesloten. Via de borden kunt u een omleiding volgen. Hebt u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Ton Vos van de gemeente Groningen, via telefoonnummer 14 050.

2 reacties

Rolf zegt:

Huh ik dacht dat de afslutiing maar 3 dagen zou duren, tot en met 26 november? Want dat staat op de borden. Maar uit deze tekst maak ik ineens uit dat het wel een week of 3 kan duren. Valt op zich wel mee trouwens alleen rondom spoor is asfalt slecht. Dus ik snap niet waarom het zolang moet duren. Kan volgens mij al in paar dagen klaar zijn, oude asfalt eruit schrapen en dan nieuwe erin storten. Meestal word het tegenwoordig al gelijk hard gemaakt met vloeibare stikstof Dus waarom het zolang moet duren is mij een raadsel. Trouwens vanaf welke kant moet je het zien tot het spoor?? Fietsers kunnen denk ik trouwens beste via de fietstunnel bij het station gaan

14 november 2020 om 13:20
antoine zegt:

Volgens de site Groningen Bereikbaar heeft de afsluiting betrekking op zowel een stukje Oude Middelhorst als de Nieuwe Stationsweg. Ik vermoed dat het eerste deel niet meer dan drie dagen kost.

14 november 2020 om 22:43

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.