De krant die je leest van A tot Z
Maandag 20 Maart, 2023

donderdag 26 januari 2023

Nieuws:

Algemeen informatief: 3 tips om een vloer te kopen in Haren

Door: Redactie

Een vloer kopen is tegenwoordig een grote uitgave waar je goed over na moet denken. Een nieuwe PVC vloer kopen kost al snel 25 tot 45 euro per vierkante meter. Het leven wordt er ook niet goedkoper op dus kost het heel wat zweet en arbeid voordat je dat bedrag kunt uitgeven. Daarom verdient deze investering het dus om een aantal tips te krijgen waar je op kunt letten. In deze blog gaan we zien welke drie tips je kunt toepassen om een verstandige beslissing te nemen

Tip 1: koop je vloer in (de omgeving van) Haren

Waarom is het zo belangrijk om er voor te zorgen dat je je vloer in je omgeving koopt? Eenvoudig gezegd heeft het te maken met de service die je erbij krijgt. Als je je vloer in Haren (of omgeving) koopt, dan is je verkoper ook veel beter bereikbaar. Is het je niet wel eens overkomen dat je een product bij wijze van spreken in Amsterdam kocht, maar dat diegene niet bereikbaar was? Op zo een moment kun je het laten voor wat het is, of je kunt een lange reis maken naar Amsterdam. Je product wordt daarbij ook nog duurder omdat je tijd en geld moet geven aan de reis er naartoe. En zeg nou eerlijk: in Haren weet je met je gesproken hebt, maar in een grote stad weet je niet altijd zeker of ze betrouwbaar zijn. Daarnaast ondersteun je de lokale ondernemingen. In deze tijd waarin er veel financiële onzekerheid is, is het belangrijk dat je  lokale ondernemingen een hart onder de riem steekt. Dit houdt Haren en omgeving in bloei! 

Tip 2: Bekijk wat voor een type vloer je moet hebben

Bepaal voor jezelf voor welke ruimtes de vloer vervangen dienen te worden. Kijk daarnaast ook naar het verschil in materialen die kunnen worden gebruikt. Er zit uiteraard verschil tussen een badkamer en een woonkamer. In een badkamer leg je bijvoorbeeld een vloer die goed kan tegen vocht, terwijl je in een woonruimte misschien een vloer wil die goed tegen krassen kan. Voor de duurzaamheid van je vloer is het dus essentieel om van te voren een goed plan te maken voor je eigen huis. Hierbij kun je natuurlijk ook advies vragen van een professional die jij uit de buurt kent! Ze zijn altijd bereid om je te helpen.

Tip 3: Bepaal hoe je vloer moet worden gereinigd

Tegenwoordig heeft iedere vloer een voorkeur voor reiniging. Zo wil de ene vloer misschien alleen dat je water gebruikt, terwijl een andere vloer graag wil worden schoongemaakt met een speciaal bijbehorend middel. Uiteindelijk is dit een belangrijke factor voor lange termijn, omdat het onderhouden van een vloer ook een kostenpost kan zijn. Vooral als een schoonmaakmiddel erg dus is omdat het een speciaal product is dat niet overal verkrijgbaar is. Voorkom dat je hiermee te maken krijgt

Conclusie

Koop een vloer in de omgeving van Haren zodat je zo goed mogelijk geholpen kunt worden. Stem goed met je professional af wat voor een vloer je moet kopen en voorkom dat je op lange termijn een grote uitgave post krijgt.

2 reacties

inwonervanharen zegt:

Snap punt 1 niet? Je wilt toch de vloer van de zaak waar jij je het beste bij voelt en die kwalitatief en kwa service het beste geeft?

27 januari 2023 om 10:57
Antoine zegt:

Ik snap het hele punt van dit soort advertorials niet. Onsamenhangende stukjes tekst van het niveau spreekbeurt op de basisschool, maar dan met meer fouten… Daar maak je niet bepaald goede sier mee.

1 februari 2023 om 18:30

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Handhaving door boa's op parkeerbeleid in centrum Haren.

Ga naar het Poll archief