De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 9 december, 2023

vrijdag 20 januari 2023

Nieuws:

Bezorger in beeld: Maartje Schmidt

Door: Redactie

Zonder onze trouwe bezorgers zou Haren de Krant niet kunnen bestaan. Daarom zetten we graag af en toe één van onze krantenbezorgers in het zonnetje. Deze maand Maartje Schmidt (wijk Tuindorp).

 

“Hallo, ik ben Maartje Schmidt en bezorg sinds september de krant. Mijn broer bezorgde de krant eerst maar hij werkt nu bij de Jumbo. Daarom heb ik zijn wijk overgenomen zodat ik ook geld kan verdienen. Voor de zomer heb ik een paar keer met mijn broer meegelopen en nu ken ik de wijk steeds beter er zijn een paar speciale adressen, zoals eentje waar twee kranten in de bus moeten. De wijk die ik loop is dichtbij ons huis en ik kan er lopend heen, dat is wel handig. Ik heb niet altijd zin om de krant te bezorgen maar als ik eenmaal bezig ben is het ook zo weer klaar. In de zomer lopen is leuker dan nu in het donker. Met het bezorgen van de krant kan ik mooi wat extra zakgeld verdienen en dat is heel erg leuk.”

Haren de Krant verschijnt maandelijks.

1 reactie

Rolf zegt:

Ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden over de bezorging van Haren de Krant. Gaat een stuk beter als de Gezinsbode, waar je elke week nog maar moet afwachten of je hem krijgt. Haren de Krant is wel altijd een zekerheidje kwa bezorging

27 januari 2023 om 11:01

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Na vijf jaar zeg ik: fusie Haren-Groningen was goed voor Haren.

Ga naar het Poll archief