De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 6 Juni, 2020

woensdag 06 november 2019

Nieuws:

Dader van aanranding Glimmen nog niet gevonden

Door: Redactie

Op 2 augustus is een bejaarde vrouw aan de Oude Boerenweg in Glimmen door een man van haar fiets getrokken in een poging haar aan te randen. Het incident leidde tot een Burgernetmelding, maar daarin bleef eerst onduidelijk wat er was gebeurd. Er werd verzocht uit te zien naar een blanke man (rond de 40 jaar) met een verzorgd uiterlijk en blond stekelig haar. Hij droeg een blauwe jas en sprak zonder accent Nederlands.

Het incident had grote impact op het slachtoffer en in de buurt maakten vrouwen zich zorgen. Het bleef echter sindsdien stil. Navraag aan de politie vandaag leert dat het onderzoek naar de poging tot aanranding nog niet is afgerond en dat er nog geen verdachte is aangehouden.

2 reacties

Streetman zegt:

Gezien de ernst van dit incident wil ik hier graag een reactie achterlaten .Ik heb de politie een melding gedaan omdat ik dacht de man gezien te hebben die aan de beschrijving voldeed. En wel op de Rijksstraatweg in Glimmen.
De politie zei dat er de volgende dag contact met mij zou worden opgenomen door de lokale politie.
De volgende dag werd ik gebeld door iemand van de zeden politie. Daar kon ik mijn verhaal niet echt kwijt, ik werd constant in de rede gevallen. Ik kreeg de indruk dat de rollen werden omgedraaid en dat ik de verdachte was.
Op mijn vraag wat er gedaan zou worden met de gegevens ,was het antwoord dit komt bij het proces verbaal,en ik moet nu naar de volgende beller want we hebben het heel druk. Dit alles weerhoud mij er de volgende keer van om weer de politie te bellen.

7 november 2019 om 15:04
Ik zegt:

Streetman ik heb precies het zelfde meegemaakt. Ik heb deze man in het verleden gesproken en wist op welke plekken hij zichzelf ophield. Ik kon mijn verhaal niet kwijt werd in de reden gevallen, en het voelde als een verhoor en de feiten die ik noemde constant gechekt worden.. Alsof ik zat te liegen. Heb haar hier op aangesproken waarna er helemaal niet meer goed te praten viel en de politie ging uitleggen dat haar manier de enige manier was om mijn informatie te verwerken. (verder niet meer terug gebeld) Ik heb niet het idee dat mijn verhaal echt overgekomen is..

12 november 2019 om 15:01

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.