De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 31 Mei, 2023

maandag 15 mei 2023

Nieuws:

De man van het bankje is dood

Door: Redactie

Meindert Krans (1956-2023), de man van het bankje is dood. Op 8 april kwam een eind aan het leven van deze geboren Harenaar. Zijn naam is minder bekend dan zijn voorkomen; hij was ‘de man op het bankje’ aan de Rijksstraatweg in hartje Haren.

Vaak kon je hem daar zien zitten, samen met andere mannen van het dorp. Een praatje hier, een zwaai daar. Wie was die ‘man op het bankje’, die daar nu een lege plek achterlaat? We spraken zijn broer, kastelein Ger Hovenkamp en oliebollenbakker Herman Riddering over deze markante man.

Lees het verhaal in Haren de Krant, die wordt verspreid van 18 t/m 25 mei. U kunt exemplaren afhalen bij de TinQ, Kerklaan 37 te Haren.

1 reactie

Wederom Censuur zegt:

Mag er niet gezegd worden dat de familie de laatste wens van Meindert niet gerespecteerd heeft? Nl. Afscheid nemen van vrienden v samenkomst in de Pub. Uiteindelijk hebben zijn vrienden dit naar bekostigd!!

Verder;
Hij wordt hier neergezet als alcoholist!

Redactie zegt: zou u contact met ons willen opnemen via redactie@harendekrant.nl. het lijkt ons niet netjes om dit soort verwijten in de openbaarheid te bediscussiëren. Heeft u al contact met de familie opgenomen?

24 mei 2023 om 15:47

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

De ongemaaide wegbermen langs de Rijkstraatweg...

Ga naar het Poll archief