De krant die je leest van A tot Z
Maandag 13 Juli, 2020

vrijdag 15 november 2019

Nieuws:

Motie over herindeling in Tweede Kamer nog steeds niet in stemming gebracht

Door: Redactie

Ook deze week is de motie van 50Plus om een onderzoek in te stellen naar de gang van zaken rond de herindeling Haren-Groningen niet in stemming gebracht.

De partij vindt dat het spel rond de fusie van Haren en Groningen niet fair is gespeeld en wil onafhankelijk laten onderzoeken. De Stadspartij bij monde van raadslid Mariska Sloot was blij met de motie. Gustaaf Biezeveld van het Burgercomité Haren ook. Hij liet als reactie weten dat een onderzoek zal uitwijzen dat er oneerlijke zaken zijn gedaan, waarvan Haren het slachtoffer werd.

Wanneer de motie in stemming gebracht gaat worden is nog niet bekend.

2 reacties

Heikens zegt:

Wat een poppenkast om weer over de fusie te gaan zeuren! Een herindeling wordt nooit teruggedraaid dus wat een tijd en geldverspilling. Kan mevr. Sloot zich niet beter voor andere zaken in gaan zetten voor de Groningse samenleving bijvoorbeeld? Om de inwoners uit de dorpen Haren en omgeving maar ook Ten-Boer goed te vertegenwoordigen. Waar ze nu mee bezig zijn is een zinloze actie, en zal tot niks leiden ook? Zorg en liever voor dat de burgerbelangen in het Stadhuis goed voor het daglicht komen.

18 november 2019 om 16:16
Q zegt:

Kan Mevr. Sloot niet wat doen aan die belachelijk stijging van de huur van de sportcomplexen?? Ze was in Haren toch wethouder van OCSW?? Want als het zo door gaat word sporten nog straks iets voor alleen de Elite. Vind dat ook een verkeerd signaal van de Gemeente. Want men zou toch gezondere inwoners willen? Want je kan nl wel nagaan dat sportverenigingen dit gaan doorberekenen aan hun leden.

19 november 2019 om 15:02

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.